Αποκαλύφθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα - Οι παρουσιάστριες της νέας εκπομπής του Αντ1

Πρόκειται για πολύ δυνατό δίδυμο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα - Οι παρουσιάστριες της νέας εκπομπής του Αντ1

Η Κατερίνα Στικούδη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι δύο από τις πολύ λαμπερές γυναίκες της showbiz και αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά από την κοινή του εμφάνιση στο Just the 2 of us. Και αφού λοιπόν ήταν από τις γυναίκες, που απέσπασαν πολύ καλά σχόλια, η ιδέα να τις δούμε κάπου μαζί θα υλοποιηθεί.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις και των δύο στο Super Κατερίνα την Πέμπτη 19/5 δε μπόρεσαν να πουν επίσημα για την εκπομπή, ωστόσο η Αλεξάνδρα επισημοποίησε πως μιλάει με τον Αντ1 για κοινή εκπομπή. Από την άλλη η Στικούδη ήταν πιο φειδωλή στις δηλώσεις της, παρ' ΄όλα αυτά έχει πει πρόσφατα πως έχει αρκετές ανοιχτές προτάσεις.

Η Κατερίνα Στικούδη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ετοιμάζουν εκπομπή μαζί

«Τελειώνουν οι συζητήσεις, ό,τι είναι να δείτε, θα το δείτε σε λίγο καιρό. Συζητάμε με τον Αντ1 και προχωράμε. Δε μπορώ να πω περισσότερα καταλαβαίνετε», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Νέα αρχή για την Στικούδη και η αποκάλυψη που έκανε η ίδια

Μια πολύ ευχάριστη περίοδο βιώνει τους τελευταίους μήνες η Κατερίνα Στικούδη, καθώς έχει δημιουργήσει την δική της πανέμορφη οικογένεια με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη και τον μονάκριβο γιο τους, Βύρωνα (δείτε εδώ σε ποιον από τους δύο μοιάζει περισσότερο ο μικρός).

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό προσωπικό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την δουλειά και την ζωή της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Κατερίνα Στικούδη μοιράστηκε με τους θαυμαστές της πως από απόψε 29/4 το βράδυ ξεκινά τις live εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Frangelico.

undefined