Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φεύγει από τον ALPHA και πάει στον ΣΚΑΪ - Υπογράφει για πολυσυζητημένο ριάλιτι

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φεύγει από τον ALPHA και πάει στον ΣΚΑΪ - Υπογράφει για πολυσυζητημένο ριάλιτι

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 19/5 έγινε η μεγάλη αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Φήμες ήθελαν το κανάλι του ΣΚΑΪ να βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί της για δύο ριάλιτι, ωστόσο οι υπογραφές φέρεται πως μπήκαν και η επιλογή που έκανε το μοντέλο μας αφήνει άφωνους.

Μπορεί να την είχαμε συνηθίσει σε εκπομπές που κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν η μόδα, είτε στο GNTM είτε στο Style Me Up, αλλά, όπως έχει πει και η ίδια, της αρέσει να δοκιμάζει καινούρια πράγματα και νέους ρόλους, επομένως η πρόταση αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία.

Ποιο ριάλιτι θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Τρεις μήνες πριν το κανάλι την είχε πλησιάσει για να παρουσιάσει το σόου που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το λεγόμενο Love Island και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θα γίνει πραγματικότητα.

Η απόφαση αυτή παραξένεψε το πάνελ και η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε ότι θα σταθεί εμπόδιο σε άλλες συνεργασίες της, καθώς το ριάλιτι αυτό είναι αρκετα προκλητικό, ωστόσο μπορεί να κατλάβει πως αν δεν υπήρχαν άλλες αξιόλογες προτάσεις είναι λογικό να δέχθηκε μία τέτοια συνεργασία.

Πέρα από τα επαγγελματικά της, στα προσωπικά της όλα είναι εξίσου τέλεια!

Όχι για να μην λένε οι γλώσσες οι κακές ότι σας μεταφέρω μόνο άσχημες ειδήσεις! Μπορεί ζευγάρια να χωρίζουν υπό άκρα μυστικότητα (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ) αλλά λεύτερες ερωτεύονται και κάνουν όνειρα για μια νέα αρχή!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα με την προσωπική της ζωή. Η σχέση της με τον τράπερ Snik είχε μπει στο μικροσκόπιο. Φωτογράφοι και δημοσιογράφοι σκότωναν για μια κοινή τους φωτογραφία (στην αρχή). Όταν έγινε επίσημο και συγκατοίκησαν κιόλας (δείτε εδώ την σπιταρόνα που έμεναν μαζί) ξεροσταλιάζαμε όλοι στα social για ένα κοινό post, μια φωτογραφία που να τους δείχνει τρελά ερωτευμένους!

Ο χωρισμός ήρθε λίγο πριν το ζευγάρι συμπληρώσει τα δυο χρόνια κοινής πορείας κι ενώ υπήρξαν προσπάθειες επανασύνδεσης κι από τις δυο μεριές το όλο θέμα δεν... ευδοκίμησε και τώρα είναι ξανά single και οι δυο. Για πόσο ακόμα, όμως, είναι το μεγάλο ερώτημα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, που σας τις μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr (που αλλού θα μπορούσα άλλωστε!!!) η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα αν και ο έρωτας - ακόμη τουλάχιστον - δεν έχει βρει αυτήν!

Πηγές μου από το πολύ κοντινό της περιβάλλον αναφέρουν ότι η Ηλιάνα έχει αρχίσει να έρχεται πολύ κοντά με έναν άνθρωπο από το φιλικό της περιβάλλον. Θα επανέλθω σίγουρα με ονόματα, φωτογραφίες και ντοκουμέντα...

Ηλιάνα μου, τα καλύτερα σου εύχομαι! Είναι ωραίο πράγμα ο έρωτας, δεν πρέπει να τον κρύβεις...