Πρώτο θέμα συζήτησης η ολόγυμνη φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα - Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες

Την δημοσίευσε η σύζυγός του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώτο θέμα συζήτησης η ολόγυμνη φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα - Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες

Μια ολόγυμνη φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η σύζυγός του, με τα σχόλια και τα likes na πηγαίνουν φυσικά σύννεφο.

Το ζευγάρι διατηρεί πολύ ενεργούς λογαριασμούς στα social media και πολύ συχνά μοιράζονται στιγμές από την δουλειά και την καθημερινότητά της αλλά και φυσικά από τα παιδάκια τους.

Η σύζυγος του ηθοποιού είναι φωτογράφος για αυτό και πολλές φορές τον απαθανατίζει. Αυτό λοιπόν έκανε και τώρα, μόνο από αυτή τη φορά ο Αποστόλης Τότσικας είναι εντελώς γυμνός. Όπως μάλιστα βλέπουμε, ο ηθοποιός διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί, μιας και του αρέσει πολύ η γυμναστική, ενώ έχει ξανά ποζάρει ημίγυμνος.

«Νudity is our nature... @apostolis_totsikas_official#portrait#hollywood#stunning#photographer#photoeveryday#photogram#bnw#bnwphotography» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Χαμός με την ολόγυμνη φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα

ολόγυμνη φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα

Λίγα λόγια για την ζωή και την καριέρα του

Με το που αποφοίτησε έκανε την πρώτη του δουλειά ως ηθοποιός το 2003, αφού συμμετείχε στην μεταγλώττιση της ταινίας κινουμένων σχεδίων με τίτλο Ο Αδελφός μου ο Αρκούδος, με το ρόλο του Κενάι.

Συνέχισε με κινηματογράφο και έτσι το 2004 έπαιξε σε 2 ταινίες: Το τέλος του χρόνου σε σκηνοθεσία του αδελφού του, Θανάση Τότσικα και στην ταινία Νύφες, σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη, όπου και ενσάρκωσε το Νικόλα. Όσον αφορά την τηλεόραση εκείνη τη χρονιά, έπαιξε στο επεισόδιο της 10ης εντολής Το όρος του Κρόνου, στη συνέχεια στη σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου 10 Μικροί Μήτσοι και στα Παιδιά της Νιόβης. Στο θέατρο συμμετείχε στον Ιππόλυτο του Ευριπίδη στην Επίδαυρο στο χορό όπως και στον Ήχο του όπλου.

Η πορεία του στο χώρο συνεχίστηκε και το 2005, όπου ήρθαν πολλές κινηματογραφικές παραγωγές. Αρχικά η μικρού μήκους ταινία του αδελφού του ΕΧΙΤ όπως και στη συνέχεια σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Γιο του φύλακα του Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου αλλά και στην Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο.

Η τηλεόραση δεν τον απασχόλησε ιδιάιτερα εκείνη τη χρονιά, αφού περιορίστηκε στη συμμετοχή του στο σίριαλ του Αλέξανδρου Πανταζούδη 504 χλμ βόρεια της Αθήνας. Η δουλειά του στην τηλεόραση συνεχίστηκε με την επανασυμμετοχή του στην σειρά Η 10η εντολή στο επεισόδιο Καθ' οδόν αυτή τη φορά, ενώ ανοίχτηκε ακόμα περισσότερο στο θέατρο, όπου πρωταγωνιστούσε στην παράσταση του Αντώνη Καφετζόπουλου Αμερικάνικος Βούβαλος, αλλά και στον κινηματογράφο στην ταινία μικρού μήκους του Δημήτρη Γεράρδη Η φυγή.

Αποστόλης Τότσικας προσωπική ζωή

Το 2007 εμφανίζεται στην τηλεόραση με έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που θα τον κάνει ευρέως γνωστό, αυτόν του Άρη στην κοινωνική σειρά του Αλέξανδρου Πανταζούδη Μαζί σου. Με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν 2006 - 2007, τιμάται με το ρόλο του Ορέστη στην Ηλέκτρα του Πέτερ Στάιν. Η περιοδεία της παράστασης στην Αμερική και σε άλλα μέρη του εξωτερικού τον βοήθησε ιδιαίτερα για ένα καλό άνοιγμα στη διεθνή του καριέρα.

Αργότερα εμφανίστηκε και στην κωμική σειρά του Alpha "Υπέροχα πλάσματα", ως γκεστ σταρ στο ρόλο ενός νεαρού delivery boy τον οποίο και ερωτεύεται το Μιτσάκι (Μυρτώ Αλικάκη). Ο Αποστόλης υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Αλεξανδρούπολη και στην Αθήνα κατά την περίοδο 2007-08.