«Δεν έχω καταλάβει τίποτα, γιατί...» - Η Παναγιώτα Βλαντή αποκαλύπτει για το γάμο της

Μίλησε και για τις ανασφάλειες που έχει βιώσει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν έχω καταλάβει τίποτα, γιατί...» - Η Παναγιώτα Βλαντή αποκαλύπτει για το γάμο της

Το μεσημέρι της Πέμπτης 19/5, η ταλαντούχα Παναγιώτα Βλαντή, βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, και έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή της μέχρι τώρα. Η ηθοποιός, που είχε τοποθετηθεί εκτενώς για τις καταγγελίες στο χώρο της, μίλησε μεταξύ άλλων για το επάγγελμά της και όσα το συνoδεύουν, αλλά και το γάμο της ο οποίος κλείνει σε λίγο καιρό ένα χρόνο.

Η Παναγιώτα Βλαντή για το γάμο της

«Έχω περάσει πάρα πολλά στάδια ανασφάλειας και με τη δουλειά που κάνω… και τη δουλειά αυτή να μην έκανα, πάλι θα είχα περάσει. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ανασφάλεια. Μικρότερη είχα περισσότερη ανασφάλεια για το πώς θα βγω. Όποια πει ότι της αρέσουν οι ρυτίδες, εμένα δεν μου αρέσουνε. Αλλά δεν θέλω να μεγαλώνω και να γίνομαι κάτι άλλο. Δεν έχω κάνει όμως πλαστικές γιατί φοβάμαι την αλλαγή».

«Δεν έχω καταλάβει τίποτα. Με το που κάναμε το γάμο μπήκα σε τρεις δουλειές. Δεν γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, τρία χρόνια, πέσαμε και στον κορoνοϊό. Είτε παντρευτείς είτε όχι προς το παρόν δεν έχω καταλάβει διαφορά, νομίζω τα παιδιά κάνουν πολλές διαφορές σε ένα ζευγάρι».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός παιδιού ανέφερε: «Όλα είναι στο μυαλό μας σχετικά με τα παιδιά. Χωρίς άγχος και χωρίς πίεση, όχι με την έννοια του χρόνου, αλλά με την έννοια να μην αγχωθούμε γιατί αυτό φέρνει πολλές φορές άλλο αποτέλεσμα».

«Φοβόμουν πολύ το γάμο και...»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκο Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε την Τετάρτη 6/4 η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, την οποία φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha στο Άσε μας ρε μαμά.

Η γνωστή ηθοποιός, που έχει μιλήσει ανοιχτά για την παρενόχληση που έχει βιώσει στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση της με τον Γιάννη Βλάχο, αλλά και για τους λόγους που αποφάσισε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

«To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω».

«Φοβόμουν πολύ τον γάμο, παρόλο που δεν είμαι κατά του γάμου. Έλεγα τώρα γιατί να προχωρήσω; Ήμουν πάντα οκ με μία σχέση. Με φόβιζε όλο αυτό. Μου άρεσε να πηγαίνω σε γάμους, να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται, εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ κάτι, ήμουν απλά σε σχέση. Τώρα όμως έγινε τόσο αβίαστα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μην φοβάμαι», εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή.