Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

«Δεν ήξεραν αν θα ξαναξυπνήσω» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μάρεα Λαουτάρη για την περιπέτεια υγείας της

Τι συνέβη;

«Δεν ήξεραν αν θα ξαναξυπνήσω» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μάρεα Λαουτάρη για την περιπέτεια υγείας της
News 19.05.2022 13:07
Από Youweekly Team

Η Μάρεα Λαουτάρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5, και μίλησε για την στροφή της καριέρας της, που άλλαξε τον τρόπο που βλέπει η ίδια τη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, από στέλεχος στον τομέα της Εταιρικής Επικοινωνίας σε κορυφαίες εταιρίες, η ίδια αποφάσισε αλλάξει εντελώς την κατεύθυνση της και να εκπαιδευτεί στις ΗΠΑ, στον τομέα του Coaching και της Στρατηγικής Παρέμβασης. Η πνευματική πίεση που δεχόταν, παρά την επιτυχία της, την οδήγησε σε αυτή εξέλιξη. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να κινδυνεύσει η ζωή της, μέχρι να έρθει η αλλαγή.

Άλλος ένας καλεσμένος που μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και "έδωσε στεγνά" τον λόγο που δημιουργήθηκε ήταν και ο Κώστας Χαρδαβέλλας

Οι δηλώσεις της Μάρεας Λαουτάρη

«Όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτόν τον τομέα είμαστε άνθρωποι που έχουμε περάσει πολλά προβλήματα. Δεν υπάρχει ψυχολόγος ή coach που να είχε μια ζωή χαρισάμενη. Το κάνεις για προσωπικούς λόγους, επειδή εσύ θες να λύσεις τα δικά σου θέματα. Ασχολούμενος με όλο αυτό μπορεί να φτάσεις σε ένα επίπεδο και να το κάνεις και επαγγελματικά.

Ήμουν 15 χρόνια διευθύντρια επικοινωνίας σε μεγάλες πολυεθνικές, κάποια στιγμή δεν έβλεπα το μέλλον. Έλεγα δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου 20 χρόνια αργότερα να συνεχίζει να κάνει αυτό. Είχα γευτεί τις καλύτερες εμπειρίες, είχα ταξιδέψει παντού στον κόσμο. Πιεζόμουν όμως πάρα πολύ, γιατί όπου και αν το συζητούσα μου έλεγαν «είσαι τρελή;», θα αφήσεις αυτό με τόσα λεφτά τέτοια καριέρα να πας πού, να κάνεις τι; Κι εγώ δεν είχα αποφασίσει τι θα κάνω μετά, δεν ήξερα. Πιεζόμουν αλλά δεν ήθελα πια.

Κι εγώ δεν είμαι για να πιέζομαι πάρα πολύ. Είμαι ένας άνθρωπος που αν μέσα μου κάτι σπάσει, τελειώσει, κάποια στιγμή θα μου βγει. Η πίεση όμως με οδήγησε στο να με χτυπήσει μηνιγγίτιδα στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Αρρώστησα, νοσηλεύτηκα 30 μέρες σε κωματώδη κατάσταση. Οι γιατροί δεν ήξεραν αν θα ξαναξυπνήσω. Ξύπνησα και αποφάσισα ότι πρέπει να αλλάξω τη ζωή μου εντελώς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Μάρεα Λαουτάρη είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο 7 ετών. Είναι ειδική συνεργάτης στα ΜΜΕ σε θέματα που αφορούν στον άνθρωπο. Τα τελευταία 2 χρόνια, δηλάδη, παρουσιάζει τη στήλη “Meet the Life Coach” στην εκπομπή “Dot” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ενώ συνεργάζεται και με το τηλεοπτικό κανάλι One και το διαδικτυακό site Queen Plus μέσω του προσωπικού της blog “You Matter”.

Την ίδια στιγμή, συνεργάζεται σε προγράμματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης νέων και έχει ιδρύσει την εταιρία 1+1=2 Life & Business Coaching με έδρα την Αθήνα και συνεργάζεται με ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω Σεμιναρίων, Life Coaching Labs και ατομικών συνεδριών σε θέματα Προσωπικής Ανάπτυξης, εξέλιξης ή αλλαγής καριέρας, βελτίωσης Επικοινωνίας και οικογενειακών σχέσεων με σκοπό την επίτευξη υψηλών στόχων και την ουσιαστική πρόοδο των ανθρώπων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επιστροφή μεγατόνων για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Δεν τον άφηνε από την αγκαλιά της

H Ανδρομάχη ξεσήκωσε το πλατό της Ελένης - Οι δηλώσεις της για την εμπειρία στην Eurovision

Share