«Αυτό μου δημιούργησε τον καρκίνο και...» - Ο Κώστας Χαρδαβέλλας συγκλονίζει για την υγεία του

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω ζήσει δέκα ζωές με τη δημοσιογραφία»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αυτό μου δημιούργησε τον καρκίνο και...» - Ο Κώστας Χαρδαβέλλας συγκλονίζει για την υγεία του

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης 17/5 ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην εκπομπή Ελένη και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου. O πασίγνωστος δημοσιογράφος μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει να πηγαίνει σε πολέμους όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος του, για τους γονείς του που έχασε σε πολύ μικρή ηλικία και τις γυναίκες στη ζωή του, αλλά και για το άγχος της δουλειάς που θεωρεί πως του κόστισε με την αρρώστια του.

Η αποκαλυπτικές δηλώσεις του Κώστα Χαρδαβέλλα

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω ζήσει δέκα ζωές με τη δημοσιογραφία. Έχω ζήσει έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε πόλεμο. Ξέρεις τι είναι να είσαι πολύ όμορφα με μια κοπέλα και να πέφτουν βόμβες; Έκλαψα όταν στον Λίβανο ένα 15χρονο αγόρι μού έδωσε μια πασχαλίτσα που είχε μαζί του για παρέα, λίγο πριν σκοτωθεί. Σταμάτησα να πηγαίνω σε πολέμους και να ζω επικίνδυνα όταν γεννήθηκε ο γιος μου επειδή είχα δει συναδέλφους να σκοτώνονται».

Ο Κώστας Χαρβαβέλλας αποκαλύπτει για το επάγγελμά του

«Είχα την ανάγκη να κάνω ένα παιδί και καλά έκανα. Έχω ένα παλικάρι, τον Κωνσταντίνο, και τον καμαρώνω. Δεν γουστάρω να κάτσω σπίτι μου με τις παντόφλες και να διαβάζω εφημερίδα, μου αρέσει που δουλεύω ακόμα. Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μού δημιούργησε τον καρκίνο το 2009 και μετά είπα στοπ. Η Αγγελική Νικολούλη κάνει καλύτερα την εκπομπή απ’ ό,τι την έκανα εγώ, την προχώρησε».

«Με τη Αγγελική Νικολούλη ξεκατινιαστήκαμε...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/3) ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη και στον λόγο για τον οποίο τσακώθηκαν μετά τη συνεργασία τους.

Ο δημοσιογράφος έχει μιλήσει πολλές φορές για τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη και για το πώς έληξε τόσο άδοξα.

«Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ καλή αστυνομική συντάκτρια στο ΕΘΝΟΣ και κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε στα ΝΕΑ και μου λέει: «Θέλω να κάνω κάτι ακόμη, στην τηλεόραση». Την πήρα στο Ρεπορτάζ στην Ομίχλη και κάναμε πολύ καλή συνεργασία, την είχα σαν ρεπόρτερ δική μου. Κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε για ένα θέμα αν έπρεπε να γίνει κλπ… Έφυγε, δεν την απέλυσα, και πήγε αμέσως στον ΣΚΑΪ τότε και σε ένα μήνα έκανε την εκπομπή.

Η Αγγελική Νικολούλη σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή από ό,τι την έκανα εγώ. Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο. Κάνει πράγματα στην εκπομπή που εγώ δεν είχα σκεφτεί να τα κάνω. Είμαστε τώρα φίλοι, την αγαπάω. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και είπαμε εντάξει, φτάνει, δεν έχει νόημα. Ξεκατινιαστήκαμε και ήταν άσχημο», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.