«Μέσα από τις γυναίκες αναζητούσα τη μητέρα μου» - Ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε μία κατάθεση ψυχής

Ο γνωστός δημοσιογράφος άνοιξε την καρδιά του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μέσα από τις γυναίκες αναζητούσα τη μητέρα μου» - Ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε μία κατάθεση ψυχής

Σε μία άκρως αποκαλυπτική αλλά κι ταυτόχρονα πολύ βαθιά εξομολόγηση, προχώρησε ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων δημοσιογράφων, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης 17/5. Μιλά για τη ζωή του, μιας και δεν έχει περάσει και λίγα με τον καρκίνο, αλλά και για τους γονείς του, τους οποίους έχασε πολύ μικρός.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε μια προσωπική εξομολόγηση

Στην πορεία του έχει περάσει από πεδία μάχης ως πολεμικός ανταποκριτής αποκαλύπτοντας μάλιστα και ιδιαίτερες αναμνήσεις που έζησε κάτω από εκείνες τις συνθήκες.

«Έχω ζήσει ερωτικές στιγμές μέσα σε πόλεμο. Ξέρεις τι είναι να είσαι πολύ όμορφα με μία κοπέλα και δίπλα να να πέφτουν βόμβες;» είπε. «Στους πολέμους σταμάτησα να πηγαίνω όταν γεννήθηκε ο γιος μου, πολλοί συνάδελφοί μου είχαν σκοτωθεί στο πεδίο μάχης».

Τους γονείς του τους στερήθηκε από πολύ νωρίς, καθώς ο πατέρας του «έφυγε» όταν ήταν ήταν δύο μηνών και η μητέρα του όταν ήταν πέντε χρονών. Στερήθηκε έτσι την αγάπη τους, η έλλειψή της οποίας τον ακολούθησε σε όλη του τη ζωή.

«Σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή η έλλειψη της αγάπης τους, η αγκαλιά της μάνας και του πατέρα. Σε κάνει ή αδύναμο ή πολύ δυνατό. Αν με ρωτήσεις πώς ήταν η μητέρα μου. δεν θυμάμαι, αναγκάζεσαι να κάψεις το φιλμ για να μην θυμάσαι».

Τις γυναίκες τις αγάπησε πολύ και τον αγάπησαν, παντρεύτηκε τρεις φορές και στα πρόσωπά των γυναικών που πέρασαν από τη ζωή του πάντα αναζητούσε τη μητέρα του. «Επειδή δεν έζησα τη μητέρα μου προφανώς μέσα από τις γυναίκες με τις οποίες ζούσα αναζητούσα τη μητέρα μου. Και οι τρεις γυναίκες που παντρεύτηκα είναι “μαμάδες”, “κωστάκη, κάνε αυτό, ντύσου” ».

«Έχει θριαμβεύσει με την...» - Ο Κώστας Χαρδαβέλλας επαινεί δημόσια την Αγγελική Νικολούλη

Τον Κώστα Χαρδαβέλλα το μεσημέρι της Κυριακής 17/4 συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend”. Με αφορμή λοιπόν την υπόθεση της Πάτρας, για την οποία μιλούν όλοι, θυμήθηκε αντίστοιχες υποθέσεις που είχε χειριστεί ο ίδιος στο παρελθόν ενώ αναφέρθηκε και στην Αγγελική Νικολούλη, με την οποία είχε κόντρα παλαιότερα, και τον τρόπο που χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Η Αγγελική Νικολούλη είναι η εποχή που θριαμβεύει με την υπόθεση αυτή. Κάνει κάτι εξωφρενικά νούμερα. Το χαίρομαι πάρα πολύ. Παρόλο που παλιά είχαμε πικραθεί και τα είχαμε πει μεταξύ μας, μετά το μετανιώσαμε και γίναμε και φίλοι, την καμαρώνω γιατί είναι ουσιαστικά μια δική μου μαθήτρια.

Κάνει φοβερή δουλειά για να έρθω εγώ ως μέντορας να της πω τι να κάνει» είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.