Με απίστευτη θέα η νέα κατοικία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Το υπέρογκο ενοίκιο που πληρώνει

Παραμένει στο Πόρτο Χέλι

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με απίστευτη θέα η νέα κατοικία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Το υπέρογκο ενοίκιο που πληρώνει

Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, και η σύζυγός του, Άννα Μαρία φαίνεται πως βρήκαν νέα κατοικία μετά την πρόσφατη πώληση της βίλας τους. Αφού έφυγαν από το προηγούμενο ακίνητο που είχαν στην κατοχή τους, το οποίο πουλήθηκε για 1.000.000.000 ευρώ, υπήρχαν ερωτήματα για το μέρος που εγκαταστάθηκαν.

Έτσι, πρόσφατα έγινε γνωστό πως δεν εγκατέλειψαν την περιοχή, όπου έμεναν πριν, δηλαδή το Πόρτο Χέλι. Φαίνεται πως τους αρέσει πολύ να ζουν εκεί καθώς δε θέλησαν να αλλάξουν τόπο κατοικίας.

Η νέα κατοικία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο Πρωινό, «ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα εξακολουθήσει να μένει στο Πόρτο Χέλι και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουνούπι. Πρόκειται για μία από τις πιο προνομιούχες περιοχές, δίπλα από τον Άγιο Αιμιλιανό, πολύ κοντά στην κατοικία όπου πούλησε.

Ο τέως βασιλιάς υπέγραψε διετές συμβόλαιο άνω των 200.000 ευρώ για το ενοίκιο της πολυτελούς κατοικίας. Συνεπώς, το ετήσιο μίσθωμα ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, όπως περιγράφουν κτηματομεσίτες που γνωρίζουν καλά την περιοχή.

Πρόσφατα και η εγγονή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στο επίκεντρο

Η Μαρία Ολυμπία, η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είναι μοντέλο και πρόσφατα έχει ξεκινήσει τα βήματά της ως επιχειρηματίας, καθώς λάνσαρε ένα νέο προϊόν περιποίησης επιδερμίδας. Το μοντέλο συνεργάστηκε με την εταιρεία The Organic Pharmacy για τη δημιουργία ενός serum που κοστίζει 45 λίρες.

εγγονη τεως βασιλια κωνσταντινου

Η νεαρή κληρονόμος είναι αρκετά ενεργή στα social media και συνηθίζει να ανεβάζει αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Έτσι, πριν λίγες μέρες δημοσίευσε μία φωτογραφία μετά λίγο μετά το τέλος επίδειξης μόδας. Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στις πρώτες σειρές της πασαρέλας του Michael Kors στη Σαγκάη. Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνεται να φιλά στο στόμα την φίλη της , Έλα Ρίχαρτντς.

Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram βρέθηκε στο στόχαστρο των 120.000 followers της, προκαλώντας τα αρνητικά τους σχόλια. Η άσεμνη φωτογραφία της φυσικά κατέβηκε, αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που πρόλαβαν να κάνουν screenshot.

αναρτηση εγγονη τεως βασιλια κωνσταντινου