Πρωινό: «Είμαι σοκαρισμένη!» - Έκτακτη παρέμβαση της Μαρίνας Ψάλτη στην εκπομπή

«Θέλουμε την ησυχία μας»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πρωινό: «Είμαι σοκαρισμένη!» - Έκτακτη παρέμβαση της Μαρίνας Ψάλτη στην εκπομπή

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της Κακίας Ιγερινού που έκανε το γύρο του διαδικτύου, παρέμβαση στο Πρωινό το μεσημέρι της Πέμπτης 19/5 έκανε σήμερα η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία έπεσε από τα σύννεφα όπως όλα δείχνουν με την είδηση αυτή και δήλωσε πως ο σύζυγός της, Γιάννης Φέρτης, δεν πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Ξέσπασε η Μαρίνα Ψάλτη

«Μαζί μας επικοινώνησε η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Μαρίνα Ψάλτη δήλωσε στο Πρωινό: «Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας».

«Εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε την οικογένεια προφανώς και να πούμε ότι ισχύει αυτό που μας λέει η κυρία Μαρίνα Ψάλτη», είπε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είστε καλεσμένος και με ρωτάτε τι σημαίνει;» - Χαμός στο Πρωινό ανάμεσα σε Σκορδά και Δημητρακόπουλο

Στο Πρωινό το πρωί της Πέμπτης 19/5 ήταν καλεσμένος ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος για να μιλήσει για τις εξελίξεις στη δίκη του ηθοποιού, ωστόσο με αφορμή τη χθεσινή έντονη αντίδραση που είχε η Φαίη Σκορδά στα λεγόμενα του, συνεχίστηκε η "ένταση" ανάμεσά τους και η έντονη διαφωνία τους.

Όπως έγινε γνωστό, στο δικαστήριο θα παρουσιαστούν φωτογραφίες-ντοκουμέντο της πρώτης καταγγέλλουσας σε παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τον πρώτο καταγγελλόμενο βιασμό. Τα στιγμιότυπα απεικονίζουν τη μηνύτρια δίπλα στον προφυλακισμένο ηθοποιό.

«Ο καθένας στο πώς αντιδρά είναι διαφορετικό και δε μπορούμε να τα βάλουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Από την άλλη, από τη μεγάλη σας εμπειρία γνωρίζω ότι πολλές γυναίκες μένουν σε έναν γάμο μετά από σκληρές κακοποιητικές συμπεριφορές. Μέσα από συμπεριφορές που έχουν να κάνουν το σώμα, το σεξουαλικό κομμάτι, με τη λεκτική βία κτλ» σχολίασε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να σημειώνει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε τυπικές σχέσεις με την πρώτη καταγγέλλουσα.

«Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Μιλάτε για κακοποίηση σε έναν γάμο, ο Πέτρος Φιλιππίδης με την πρώτη καταγγέλλουσα δεν είχε καμία μα καμία σχέση».

«Μιλάω για τη ψυχολογία της σχέσης που τη ξέρετε καλύτερα, ανάμεσα σε έναν υποτιθέμενο θύτη και ένα υποτιθέμενο θύμα. Υπάρχουν όμως διάφορες εκδοχές της αντίδρασης του θύματος. Δεν τα εκφράζω με επιστημονικούς όρους αλλά πιστεύω ότι τα γνωρίζετε» συνέχισε η παρουσιάστρια του Πρωινού, ενώ ο κ. Δημητρακόπουλος υπογράμμισε πως τα δικαστήρια λειτουργούν με την κοινή λογική.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως για να «εκτιμήσεις και να καταλάβεις τη ψυχολογία, πρέπει να έχεις την ενσυναίσθηση. Τώρα φαντάζομαι ότι η ενσυναίσθηση μπορεί να μην πρέπει να κυριαρχεί». Τότε, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη της ζήτησε να εξηγήσει τι σημαίνει η λέξη «ενσυναίσθηση».