«Να διαγραφούν από το κοινό αν...» - Η Παναγιώτα Βλαντή μιλά έξω από τα δόντια για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

«Φυσικά και αγωνιώ για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να διαγραφούν από το κοινό αν...» - Η Παναγιώτα Βλαντή μιλά έξω από τα δόντια για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 19/5 η Παναγιώτα Βλαντή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το γάμο της και πως βιώνει αυτή τη νέα συνθήκη στη ζωή της αλλά απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτό το καιρό.

Οι δηλώσεις της Βλαντή για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

«Παρακολουθώ όσο μπορώ τις δίκες. Φυσικά και αγωνιώ για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης για Φιλιππίδη και Λιγνάδη. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τη δικαιοσύνη. Έχω μιλήσει με κάποιες γυναίκες από αυτές και πραγματικά ζουν ένα μαρτύριο ξανά. Το ζεις ξανά το μαρτύριο, δεν είναι καθόλου εύκολο.

Πρέπει να παροτρύνουμε τις γυναίκες να μιλήσουν. Και η δικαιοσύνη θα κρίνει το αθώος ή ένοχος. Είναι σημαντική η διαγραφή από το ΣΕΗ, αλλά το σημαντικό είναι να διαγραφούν από το κοινό, αν και εφόσον αποδειχθούν οι κατηγορίες. Να μην ξεχάσει ο κόσμος»

Η Παναγιώτα Βλαντή είπε επίσης: «Όλα αυτά τα χρόνια, αυτές οι γυναίκες υποφέρουν και για να βγουν να μιλήσουν πάλι πέρασαν ένα μαρτύριο, δεν είναι εύκολο να το πεις».

Δίκη Φιλιππίδη: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες που «καίνε» την πρώτη καταγγέλλουσα

Μία νέα εξέλιξη έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (19/5), στη δίκη, η οποία θα συνεχιστεί στις 25 Μαΐου, θα παρουσιαστούν φωτογραφίες της πρώτης καταγγέλλουσας από παραστάσεις του ηθοποιού.

Οι φωτογραφίες αυτές μάλιστα τραβήχτηκαν, σύμφωνα με την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη και όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα, τραβήχτηκαν αρκετό καιρό μετά τα περιστατικά τα οποία καταγγέλλει η ηθοποιός. Μάλιστα πρόκειται για φωτογραφίες στις οποίες ποζάρουν όλοι μαζί, ενώ την ίδια στιγμή βγαίνουν στην επιφάνεια και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας.

«Αυτό σημαίνει ότι είχαν καλές σχέσεις, τώρα τι άλλαξε στην πορεία… Είναι κρυμμένοι άσσοι στο μανίκι της πλευράς του Φιλιππίδη», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Κεντρική φωτογραφία: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI