Συγκινητική ημέρα για τον Νίκο Κοκλώνη - Η ανάρτηση του στο Instagram

Έχει πολλές ευαισθησίες...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συγκινητική ημέρα για τον Νίκο Κοκλώνη - Η ανάρτηση του στο Instagram

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένα από τα πολύ δυνατά πρόσωπα του χώρου των Media, μιας και βλέπουμε την εταιρεία παραγωγής, που έχει να σαρώνει και να βγάζει καινούργια pojects στον αέρα. Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει ωστόσο τον κρατάει προσγειωμένο καθώς βλέπουμε να μην χάνει τα αυθεντικά σημεία του χαρακτήρα του.

Είναι πάντα παρών και βοηθάει σε πολλά κοινωνικά ζητήματα και συχνά μέσω του λογαριασμού του στα social media βλέπουμε να εκφράζει τη γνώμη του για διάφορα ζητήματα. Μετά την συγκινητική ανάρτηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την Πέμπτη 19/5 έκανε ένα insta story για να τιμήσει την γενοκτονία που υπέστησαν οι Έλληνες του Πόντου.

Γενικότερα η 19η Μαϊου αποτελεί ημέρα μνήμης και βαθιάς λύπης, για όσους θυμούνται τα βασανιστήρια και τον εκτοπισμό, που βίωσε ο ελληνισμός κατά την περίοδο του 1914 με 1923.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για τη γενοκτονία των Πόντων

Νίκος Κοκλώνης

Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του Κοκλώνη

Μια φωτογραφία με ένα σκυλάκι που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, χρειάζεται να κάνει μαγνητική στο κεφάλι δημοσίευσε το βράδυ της Τετάρτης 17/4 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, προκειμένου να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που απαιτείται, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο.

Έτσι λοιπόν το μοντέλο ζητούσε από τους διαδικτυακούς του φίλους να βοηθήσουν έτσι ώστε να ζήσει το σκυλί, το οποίο εδώ και μέρες δεν μπορεί να περπατήσει και η εικόνα του ήταν θλιβερή.

Μάλιστα, μια μέρα μετά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα νέο story, στο οποίο φαινόταν μια κατάθεση του Νίκου Κοκλώνη για τον σκύλο και τη νοσηλεία του.

«Μόνο εκείνος απάντησε τι ποσό χρειαζόμασταν. Χωρίς καν να το κοινοποιήσει απλά τα έβαλε!!!! Αυτός είναι άνθρωπος. Σε ευχαριστούμε για όλα!!! Χαίρομαι που σε έχω φίλο, Νίκο Κοκλώνη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό, ο οποίος "τσάκισε" κόκκαλα πριν μερικές μέρες με μια ανάρτησή του.

Τα χρήματα που έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης για την νοσηλεία ενός σκυλιού

Τα χρήματα που έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης για την νοσηλεία ενός σκυλιού φωτογραφία