Εφιαλτικό το χθεσινό 18/5 βράδυ για την Ελένη Μενεγάκη - «Αυτό που ζήσαμε....»

Περιέγραψε στους συνεργάτες της όσα βίωσε λόγω της κακοκαιρίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εφιαλτικό το χθεσινό 18/5 βράδυ για την Ελένη Μενεγάκη - «Αυτό που ζήσαμε....»

Μπορεί μέχρι χθες 18/5 το απόγευμα να είχαμε καλοκαίρι, ωστόσο από το βράδυ και μετά σημειώθηκε ραγδαία αλλαγή του καιρού με ισχυρές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Πολλές ήταν οι επιπτώσεις σε σχεδόν όλη την χώρα και όπως φαίνεται δεν κατάφερε ούτε η ομάδα της Ελένης Μενεγάκη να μείνει ανεπηρέαστη.

Εκνευρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με την κακοκαιρία

Αρχικά, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε την περιπέτειά που είχαν πριν την έναρξη της σημερινής 19/5 εκπομπής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό το χθεσινό και το σημερινό που ζήσαμε έξω από το στούντιο, δεν υπάρχει! Φύγανε πράγματα, πέρασε ρε παιδιά ανεμοστρόβυλος;».

Με την σειρά του, ο Σάββας Πούμπουρας ανέφερε: «Πρώτη φορά που άργησα και είδα μία λαμαρίνα να φεύγει και είπα «κοίτα να δεις… αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε «δεν ξέρεις πότε είναι η τελευταία σου μέρα»….».

Αμέσως μετά, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς πέρασε τη βραδιά της στο σπίτι με τον Ματέο Παντζόπουλο.

«Άνοιξα τα παράθυρα να μυρίσω το χωματάκι! Τέτοια μπουμπουνητά δεν είχα ξανακούσει! Τέτοιες αστραπές, τέτοιο νερό δεν είχα ξαναδει! Απίστευτα πολύ νερό! Και είπα ας κάτσω και μόνη μου με τον αντρούλη που είχαμε ξεμείνει στο σπίτι… Ας ακούσουμε τη ρομαντική βροχή… και ας ελπίσουμε να μη γίνουν μεγάλες ζημιές».

Η ανακοίνωση που έκανε χθες στον αέρα της εκπομπής και προκάλεσε χαμό

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/3, στον αέρα της εκπομπής Ελένη, η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη άφησε υπονοούμενα για την άφιξη ενός νέου προσώπου στην εκπομπή και μάλιστα γένους θηλυκού. Τον τελευταίο καιρό η ίδια μας έχει συνηθίσει σε ανακοινώσεις και αποκαλύψεις, όπως αυτή για το παρελθόν της. Οι συνεργάτες της απάντησαν με χιούμορ λέγοντας πως φοβούνται για την θέση τους και πως τα ψωμιά τους είναι λίγα.

"Μία Ελένη έχουμε και σε κορίτσι δύο… αλλά πού θα πάει μπορεί να γίνουμε και τρία κάποια στιγμή", δήλωσε φανερά ανυπόμονη για την νέα άφιξη.

Οι συνεργάτες της αναρωτήθηκαν και το αντιμετώπισαν με χαλαρό τρόπο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αναφωνεί: «Άντε, άντε…» και τον Σάββα να λέει «Ωπα ωπα, τρίζει η καρέκλα μας».

Η παρουσιάστρια απάντησε χαρακτηριστικά: «Άλλη δουλειά κάνετε εσείς και άλλη δουλειά κάνουμε εμείς»!, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα και ερωτηματικά.