Τα παιδιά της Χριστίνας Αλούπη μεγάλωσαν - Οι αναρτήσεις από το επικό πείραμα που έκαναν

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα παιδιά της Χριστίνας Αλούπη μεγάλωσαν - Οι αναρτήσεις από το επικό πείραμα που έκαναν

Η Χριστίνα Αλούπη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μιας και της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Όπως είναι λογικό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έχει αποκτήσει δυο γιους τον Ανδρέα ο οποίος τον Οκτώβριο θα κλείσει τα 6 και τον Αλέξανδρο ο οποίος είναι 3,5 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες στο Instagram όπου απαθανατίζει τους δυο γιους της να επιχειρούν να κάνουν ένα πείραμα με το αναψυκτικό και με την μέντα. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε συγκλονίσει με την αποκάλυψή της για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί.

Οι αναρτήσεις της Χριστίνας Αλούπη

Ανάρτηση Χριστίνας Αλούπη

Χριστίνα Αλούπη - Η ανάρτηση στο instagram

Η επιθυμία για ένα ακόμη παιδί και η επιστροφή από την Αμερική

Η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της Κωσνταντίνος Κέφαλος μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και αποκάλυψαν τα σχέδια τους.

Το ζευγάρι που εδώ και 11 χρόνια ζει στην Αμερική άνοιξε το σπίτι του και αποκάλυψε πως θέλουν και οι δυο τους να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα μιας και τους έχει λείψει πολύ μιας και το ταξίδι της Χριστίνας στην Αμερική ήταν για ένα χρόνο αλλά κατέληξε να ζει εκεί μόνιμα.

αλουπη συζυγος

Επιπλέον, εξέφρασαν την επιθυμία τους για ένα ακόμη παιδί αν και τα δύο αγοράκια τους είναι ζιζάνια και δεν κάθονται σε ησυχία, να θυμίσουμε πως λίγο καιρό πριν η Χριστίνα έκανε ένα πολύ σοβαρό χειρουργίο.