«Ερχόμουν στη δουλειά και έκλαιγα» - Η Αλεξάνδρα Δουβάρα "λύνει" τη σιωπή της για συνεργασία της

«Υπήρχε μία περίοδος που είχα άρνηση να βγω στον αέρα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ερχόμουν στη δουλειά και έκλαιγα» - Η Αλεξάνδρα Δουβάρα

Το μεσημέρι της Πέμπτης 19/5 στην εκπομπή Κυψέλη, η Αλεξάνδρα Δουβάρα, γνωστή δημοσιογράφος της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της (δείτε επίσης την εξομολόγηση του Θίο Αλεξάντερ στην εκπομπή) στον τομέα της δουλειάς της, όπου όπως αποκάλυψε πήγαινε στη δουλειά με κακή ψυχολογία κάτι που αναπόφευκτα είχε αντίκτυπο και στην προσωπική της ζωή.

Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Δουβάρα

«Υπήρχε μία περίοδος που είχα άρνηση να βγω στον αέρα, με συνεργασίες που είχα δύο φορές στη ζωή μου, η μία εδώ στην ΕΡΤ και η άλλη πολύ πριν έρθω εδώ στην ΕΡΤ, πιτσιρίκα, που μου “φόρεσαν” την εκπομπή, δεν ρωτήθηκα και δεν πήγε καλά αυτή η συνεργασία. Ερχόμουν στη δουλειά και έκλαιγα. Ήταν σχεδόν μια σεζόν, έλεγα “σας παρακαλώ απαλλάξτε με, αφού δεν θέλει ο άνθρωπος”. Γι' αυτό λέω πόσο σημαντικό είναι η χημεία μεταξύ των ανθρώπων», δήλωσε και συνέχισε:

«Είχε αντίκτυπο και στην προσωπική μου ζωή αυτό το πράγμα. Είχα νεύρα, τα έβγαζα, με άγχωνε πάρα πολύ γιατί ήμουν και τελειομανής. Με ανάγκαζε η συνεργασία αυτή να γίνω πολύ ανταγωνιστική, ήταν το αίσθημα της επιβίωσης».

«Έχω δεχτεί αγενή συμπεριφορά στον χώρο εργασίας»

Το μεσημέρι της Πέμπτης (12/5) ο Ορέστης Τζιόβας μετά από την αποκάλυψη που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια αναδρομή στα παλιά καθώς αναφέρθηκε για άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί στον χώρο εργασίας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: Ως σερβιτόρος έχω δεχτεί αγενή συμπεριφορά του τύπου: «Έχω λεφτά όποτε κάνω το γούστο μου». Δούλευα στο Κολωνάκι και δούλευα λίγο με μια κοινωνική τάξη ανθρώπων η οποία δεν μου ήταν πολύ συμπαθής τελικά στον τρόπο που διασκέδαζαν, στον τρόπο που αντιμετώπιζαν το προσωπικό που δεν μου ταίριαζαν τελικά. Έχω δεχτεί άσχημες συμπεριφορές και από γνωστούς ανθρώπους πολύ γνωστούς κιόλας».