Άκρως αποκαλυπτική η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής για τον γιο της, Άγγελο - «Αυτά μου τα έλεγε...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άκρως αποκαλυπτική η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής για τον γιο της, Άγγελο - «Αυτά μου τα έλεγε...»

Το μεσημέρι της Πέμπτης (19/5) η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε για άλλη μια φορά μέσα από την συχνότητα του MEGA τους αγαπημένους της τηλεθεατές όπου από τα πρώτα κιόλας λεπτά τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και οι συνεργάτες αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι δεν πέρασαν καλά με την κακοκαιρία.

Από την άλλη, έχουμε δει αρκετές φορές την ίδια να μιλάει "ανοιχτά" για την προσωπική της ζωή αλλά και για τα παιδάκια της. Έτσι, την ώρα της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αναφερθεί στον γιο της, Άγγελο Λάτσιο και στις μαγειρικές του ικανότητες.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που μαγείρευε ο Γιώργος Παπακώστας, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι και ο γιος της έτσι το φτιάχνει το πιάτο, κάτι που την έκανε να απορεί κιόλας από που το έμαθε.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον γιο της, Άγγελο

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη ο Άγγελος Λάτσιος - «Σε αγαπώ»

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη είχε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/5) η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της καθώς την επισκέφθηκε ο μοναχογιός της, Άγγελος Λάτσιος. Μαμά και γιός πόζαραν μαζί στο πλατό του Mega και η φωτογραφία έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, ωστόσο είναι αλήθεια πως τους τελευταίους μήνες τη βλέπουμε πολύ συχνά να ποζάρει στις φωτογραφίες μαζί με τον γιό της, ο οποίος πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά του, κάτι που ενθουσίασε τη μητέρα του (δείτε εδώ την αντίδρασή της).

Η χαρά της Ελένης Μενεγάκη δεν κρύβεται όταν είναι μαζί με τον Άγγελο Λάτσιο

«Πόσες αναμνήσεις έχω μαζί σου από μωρακι ακόμα μέσα στα τηλεοπτικά studio … απόκριες , πρεμιέρες , ταξίδια , γιορτές , γέλια , χαρές … Άγγελε μου σ' αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη.