Η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε με μαγιό 11 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων και προκάλεσε "πανικό"

Αποθεώθηκε από τον Σάκη Τανιμανίδη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε με μαγιό 11 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων και προκάλεσε

Πανικό προκάλεσε για άλλη μια φορά η Χριστίνα Μπόμπα με την ανάρτησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου είναι αρκετά ενεργή. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή Influencer πριν από έναν χρόνο περίπου έφερε στον κόσμο για πρώτη φορά τα δίδυμα κοριτσάκια της, καρποί του έρωτά της με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Η ίδια έχει μιλήσει "ανοιχτά" για τα κιλά της μετά από την εγκυμοσύνη της ενώ δεν είχε διστάσει να δείξει για πρώτη φορά και το σημάδι στην κοιλιά της μετά από την καισαρική.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης 19/5 η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες της ΄που την βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής έγραψε χαρακτηριστικά: Φέτος το καλοκαίρι το σώμα μου είναι λιγάκι διαφορετικό… Έχει τα σημάδια και τις καμπύλες του πιο όμορφου χρόνου της ζωής μου!».

Από την άλλη, ο Σάκης Τανιμανίδης την αποθέωσε με το σχόλιό του κάτω από την φωτογραφία μιας και έγραψε: «Φέτος είσαι πιο sexy από ποτέ».

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

"Λιώνει" στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη η Χριστίνα Μπόμπα - Η τρυφερή εξομολόγηση στα social

Η Χριστίνα Μπόμπα παρά το γεγονός ότι έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα καθώς μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη πριν από λίγο καιρό έγιναν για πρώτη φορά γονείς, ωστόσο η γνωστή influencer παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. (Δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτησή της από τον χορό της με την μικρή Αριάνα)

Αυτή τη φορά η ίδια επέλεξε να δημοσιεύσει τον αγαπημένο της σύζυγο σε έξοδο που είχαν εχθές το βράδυ στο Ζάππειο με αφορμή την εκδήλωση του εξέχοντος ελληνικού οίκου Kessaris, καθώς όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω είναι ντυμένος με κοστούμι. Μάλιστα, στην ανάρτηση δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: (My man).

Η τρυφερή ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα