Γέννησε η Rihanna - Αυτό είναι το φύλο του μωρού της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γέννησε η Rihanna - Αυτό είναι το φύλο του μωρού της

Φωτιά έχουν πάρει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, μετά την ανακοίνωση ότι η Rihanna έγινε μητέρα για πρώτη φορά, καθώς στις 13 Μαΐου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Asap Rocky. Την σφραγίδα που καταρρίπτει τις φήμες περί χωρισμού.

Γεννήθηκε το πρώτο παιδί της Rihanna

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το μωρό του ζευγαριού είναι αγοράκι χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής το όνομα που θα πάρει.

Η σχέση της Rihanna με τον Asap Rocky ξεκίνησε επίσημα τον Νοέμβριο του 2020, όμως οι δύο τους γνωρίζονταν πολλά χρόνια αλλά παρέμεναν μόνο φίλοι. Το ειδύλλιο ξεκίνησε μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας με τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel, τον Ιανουάριο του 2020.

Τον Ιούλιο του ίδιου έτους η Rihanna συνεργάστηκε με τον A$AP Rocky για την καμπάνια της εταιρείας των καλλυντικών Fenty Skin και έκτοτε το δίδυμο παραχώρησε πολλές συνεντεύξεις για την προώθηση της συνεργασίας. τους. Και έτσι ξεκίνησαν όλα....

Το μονόπτερο της Rihanna που μαρτυρά τον αρραβώνα της με τον ASAP Rocky

Λίγους μήνες πριν η Rihanna βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης χέρι χέρι με τον σύντροφό της ASAP Rocky και ανακοίνωσε σε όλους την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας και αυτό είναι κάτι που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους θαυμαστές της.

Ο γάμος της τραγουδίστριας, όμως, μάλλον δεν είναι και τόσο μακριά. Την ώρα που ψώνιζε αμέριμνη στο Los Angeles, ένα μεγαλοπρεπές μονόπετρο δαχτυλίδι βρισκόταν στο αριστερό της χέρι, φανερώνοντας τον αρραβώνα της με τον ράπερ. Μάλιστα, υπάρχουν φήμες πως η πρόταση γάμου είχε γίνει ήδη πριν την αναγγελία της εγκυμοσύνης.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Rocky έχει μια εξαιρετική σχέση με την οικογένεια της Rihanna και ήταν θέμα χρόνου να της κάνει πρόταση γάμου. Αισθάνεται απόλυτα ότι η Rihanna είναι ο άνθρωπός του και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εκείνη. Έχουν συζητήσει για γάμο και παιδιά μιας και είναι κάτι που και οι δύο θέλουν».

TAGS