Survivor 5: Σε έξαλλη κατάσταση η Βρισηίδα τα χώνει στους συμπαίκτες της - «Είμαι η εύκολη λύση»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Σε έξαλλη κατάσταση η Βρισηίδα τα χώνει στους συμπαίκτες της - «Είμαι η εύκολη λύση»

Το βράδυ της Πέμπτης 19/5 ξεκίνησε με τσακωμούς στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor βλέπουμε ότι η απερχόμενη αποχώρηση έχει γιγαντώσει τα νευρά των παικτών, ακόμα και αυτών που για την συγκεκριμένη εβδομάδα είναι ασφαλείς (δείτε εδώ ποιος παίκτης αποχωρεί).

Η Βρισηίδα αγχώνεται ότι θα αποχωρήσει

Η Βρισηίδα τα έχωσε άσχημα στην ομάδα της διότι είναι βέβαιη πως σε περίπτωση που χάσουν την ασυλία η Μπλε, πρώτα θα βγει στον ντάκο ο Εμμανουήλ και έπειτα εκείνη, διότι είναι η εύκολη λύση.

Φυσικά οι συμπαίκτες δεν συμφωνούν και δεν θέλουν να προδικάζουν, όμως η Βρισηίδα είναι σίγουρη.

Αποβάλλεται η Βρισηίδα; Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής!

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως κάποια παίκτρια του Survivor 5 μιλάει καθημερινά με τον σύντροφό της στο τηλέφωνο και σήμερα σας αποκαλύπτουμε και την παίκτρια που μιλάει καθημερινά με την μητέρα της και τον αδελφό της.

Ποια είναι αυτή; Ποια είναι γνωστό πως έχει αδελφό και μάλιστα τον είδαμε και σε έπαθλο επικοινωνίας και όχι σχέση έξω; Μα φυσικά η Βρισηίδα Ανδριώτου. Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha, παίκτρια του Survivor 5 έχει βρει τρόπο να επικοινωνεί καθημερινά σχεδόν με την μητέρα της και τον αδελφό της, με την παραγωγή να έχει "κλείσει" τα μάτια...

Συγκεκριμένα η παίκτρια αυτή, που όπως σας αποκαλύπτουμε εδώ πρόκειται για την Βρισηίδα, έχει βρει τρόπο μέσω περαστικού να μιλάει με την οικογένειά της. Συγκεκριμένα του καταθέτουν ένα ποσό από την Ελλάδα στον λογαριασμό του και αυτός δίνει το τηλέφωνό του για λίγα λεπτά στην παίκτρια για να μιλήσει.

Γι' αυτό ξαφνικά η Βρισηίδα θυμήθηκε να... ερωτευτεί τον Σπύρο Μαρτίκα. Μήπως, λέμε εμείς, μήπως έχει ενημερωθεί πως όλο αυτό πουλάει έξω;

Πάντως ερωτηματικό παραμένει γιατί η παραγωγή... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr