Ποιος Παππάς και ποιος Βασιλάκος - Το υπέρογκο ποσό που προσέφεραν στον Σπύρο Νικαλαΐδη για το The Bachelor

Το αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ποιος Παππάς και ποιος Βασιλάκος - Το υπέρογκο ποσό που προσέφεραν στον Σπύρο Νικαλαΐδη για το The Bachelor

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/5) ο Σπύρος Νικολαΐδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε από το The Bachelor και στο υπέρογκο ποσό που του προσέφερε η παραγωγή.

Ο ηθοποιός της Γης της Ελιάς (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος του χαρακτήρα του), ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν συζητήσει προκειμένου να πάρουν τη θέση του περιζήτητου εργένη στο ριάλιτι του ALPHA, κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ.

Παρόλα αυτά, η πρόταση που είχε δεχθεί ήταν πολύ δυνατή και ο ίδιος αποκάλυψε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη τα μηδενικά που του είχαν προσφέρει.

Τα μηδενικά που προσέφερε το The Bachelor στον Σπύρο Νικολαΐδη

«Κάτσε να σκεφτώ. Πέντε μηδενικά είχε το ποσό» είπε.

Η μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη

Ο Σπύρος Νικολαΐδης, ο οποίος λίγο καιρό πριν είχε τα γενέθλιά του, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης 27/4 και μίλησε "ανοιχτά" για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, αλλά και για την ενασχόλησή του με την υποκριτική.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε κατάθλιψη, καθώς η ζωή του δεν είχε πάρει την τροπή που επιθυμούσε και έτσι έφυγε στην Αμερική για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Την κατάστασή του επιδείνωνε και η τότε σχέση του, την οποία αποχωρίστηκε μόλις έφυγε στο εξωτερικό.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος της ζωής μου, που είχα παρατήσει τον εαυτό μου. Περνούσα μια βαριά κατάθλιψη και κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι κι είπα δεν αντέχω. Ζούσα μια ζωή που δεν την ήθελα. Ήμουν σε αυτό το κομμάτι με τις επιχειρήσεις και παράλληλα δούλευα για να τα συντηρώ αυτά ενώ το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός και δεν το έκανα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Για πολύ καιρό πέρασα βαριά κατάθλιψη και πήγαινα και σε θεραπείες. Ήταν και μια φάση, που ήμουν στο τέλος και μια σχέσης πολύ ψυχοφθόρας για εμένα και τα παράτησα όλα κι έφυγα».