Σπύρος Νικολαίδης: Γενέθλια για τον πρωταγωνιστή της Γης της Ελίας - Η φωτογραφία με την εντυπωσιακή τούρτα

Πόσο έγινε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σπύρος Νικολαίδης: Γενέθλια για τον πρωταγωνιστή της Γης της Ελίας - Η φωτογραφία με την εντυπωσιακή τούρτα

Ο Σπύρος Νικολαΐδης γιόρτασε τα γενέθλια του σβήνοντας μια εντυπωσιακή τούρτα με 28 κεράκια. Το post του ηθοποιού στο Instagram απέσπασε πολλά σχόλια και ευχές καθώς δεν μας γνωστοποίησε μόνο το ευχάριστο γεγονός, αλλά και φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία. Η ομορφιά του είναι σίγουρα κάτι που δεν κρύβεται από όταν ήταν παιδάκι, ωστόσο το πόσο πολύ έχει αλλάξει είναι απίστευτο!

Ο νεαρός έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο My style Rocks και τα ανατρεπτικά looks του, ωστόσο κανείς δεν περίμενε να τον δούμε τόσο ξαφνικά σε θέση ηθοποιού, καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου τον εμπιστεύτηκε πολύ εύκολα για το σίριαλ η Γη της Ελιάς.

Η φωτογραφία του Σπύρου Νικολαΐδη με την τούρτα γενεθλίων του

Αυτή είναι η σύντροφος του ηθοποιού

Τον Σπύρο Νικολαΐδη τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσω της συμμετοχής του στο My Style Rocks, ενώ τον απολαύσαμε και στη σειρά 8 λέξεις. Φέτος ωστόσο πρωταγωνιστεί στην Γη της Ελιάς που προβάλλεται με επιτυχία στο Mega, ενώ παρόλο που άδειασε το Bachelor 2 , παραλίγο να ήταν ο νέος εργένης.

Είναι ηθοποιός και μοντέλο στην Ελλάδα και στην Κύπρο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και είναι 27 ετών. Επίσης, έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό στο Digital Marketing & Communications.

Όμως η υποκριτική είναι αυτή που τον κέρδισε. Στο πλευρό του μάλιστα για να τον στηρίζει, βρίσκεται η σύντροφος του με την οποία είναι μαζί πάνω από χρόνο.

«Σήμερα συνοδεύομαι και είμαι χαρούμενος γιατί είχα γυρίσματα και δεν την είχα δει… Είμαστε μαζί, είναι η σύντροφός μου. Είμαστε μαζί πάνω από ένα χρόνο» αποκάλυψε ο ηθοποιός.