Απίστευτη αποκάλυψη από τον συνεργάτη της Ρένας Μόρφη - «Πού πάω να μπλέξω;»

Κανείς δεν το περίμενε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απίστευτη αποκάλυψη από τον συνεργάτη της Ρένας Μόρφη - «Πού πάω να μπλέξω;»

O Nίκος Πορτοκάλογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 19/5 και μεταξύ των πολύ συγκινητικών δηλώσεων που έκανε για τον φίλο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή στη συνέχεια μίλησε για την εκπομπή, που παρουσιάζει.

Ο λόγος για το ''Μουσικό Κουτί'' την εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με την Ρένα Μόρφη, στην οποία έχουν φιλοξενήσει σπουδαία πρόσωπα και έχουν χαρίσει στο κοινό φοβερές ερμηνείες. Ο τραγουδιστής από τη μεριά του παρουσιαστή αυτή τη φορά εξήγησε για το πως του έγινε η πρόταση αλλά και τις πρώτες σκέψεις του, πριν πει το ναι καθώς είχε τις αμφιβολίες του για όλο αυτό το εγχείρημα.

Οι δηλώσεις του Νίκου Πορτοκάλογλου για το Μουσικό Κουτί

«Αμέσως μετά την καραντίνα ήρθε η πρόταση από τον Κωνσταντίνο Ζούλα, από την ΕΡΤ για μια μουσική εκπομπή. Στην αρχή την αντιμετώπισα αρνητικά, σκέφτηκα “πού πάω να μπλέξω;”, είναι άλλη δουλειά, σκέφτηκα ότι θα είχα τον Χατζηνικολάου να μου λέει ότι του έφαγα τη δουλειά. Είναι μια περιπέτεια συναρπαστική».

«Δεν ονειρευόμουν να κάνω εκπομπή μετά βίας πήγαινα ως...»

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου 26/02 όπου μίλησε στο νέο εγχείρημα που δοκιμάστηκε στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ. ενώ πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και σε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν την έμαθα της γλώσσας της τηλεόρασης, ουσιαστικά δεν το βλέπω σαν ρόλο, το βλέπω σαν κομμάτι του εαυτού μου. Κάνω αυτό που κάνω με τους ανθρώπους έρχονται σπίτι μου.

Νομίζω ότι αν προσπαθούσα να μπω σε έναν άλλο ρόλο διαφορετικό από εμένα, μάλλον θα ήταν αποτυχία. Δεν ονειρευόμουν να κάνω εκπομπή, μετά βίας πήγαινα ως καλεσμένος στην τηλεόραση. Ακόμη, αναφέρθηκε στον Διονύση Σαββόπουλο και τον κομβικό ρόλο που έπαιξε στη ζωή του.

Θυμάμαι την εκπομπή του Σαββόπουλου ήμουν φανατικός τηλεθεατής όπως και ακροατής του από την εφηβεία μου. Ήταν καθοριστικός άνθρωπος για εμένα. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που του πήγα τα τραγούδια μου και μου είπε ένα απλό και εύστοχο πράγμα “Έχεις ασχοληθεί περισσότερο με τη μουσική παρά με τον στίχο”.

Με βοήθησε να καταλάβω ότι δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά, και ότι πρέπει να στρωθώ και να δουλέψω, να βρω τη δίκη μου φωνή».