Νίκος Πορτοκάλογλου: "Πέρασα και εγώ κάτι σοβαρό με..." - Τι συνέβη με την υγεία του

Η αποκάλυψη στην κάμερα του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Πορτοκάλογλου:

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε το πρωί της Παρασκρευής (10/12) ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε τόσο για την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του όσο και για τον ερχομό της εγγονής τους.

Οι δηλώσεις του Πορτοκάλογλου

«Η τριετία που πέρασε ήταν περιπετειώδης, περάσαμε μια περιπέτεια υγείας της γυναίκας μου που ευτυχώς πήγαν όλα καλά, και γεννήθηκε η εγγονή μας. Πέρασα και εγώ κάτι σοβαρό με τη μέση μου, αλλά η περιπέτεια υγείας της συζύγου μου με τρόμαξε περισσότερο. Βλέπαμε παρέα με τη γυναίκα μου την εκπομπή κάθε Τετάρτη και χαιρόμασταν γελούσαμε, συγκινηθήκαμε και ήταν θεραπευτικό και για τους δυο μας αυτό.

Έχω γράψει για τη γυναίκα μου περίπου εκατό τραγούδια, αφού είμαστε μαζί 40 χρόνια πλέον. Το πρώτο ερωτικό τραγούδι που έγραψα για τη γυναίκα μου ήταν όταν χωρίσαμε, ήταν το “Ψέματα”. Μόλις το άκουσε, μετάνιωσε πικρά για το χωρισμό κι επέστρεψε.

Οι φωτεινές μου στιγμές μέσα στο 2021 ήταν όταν πήραμε καλά νέα για την πορεία της υγείας της γυναίκας μου και όταν γεννήθηκε η εγγονή μας» κατέληξε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

«Ράγισε καρδιές» το μήνυμα του Νίκου Πορτοκάλογλου για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Πορτοκάλογλου θέλησε να θυμηθεί μία υπέροχη στιγμή που είχε με τον καλό του φίλο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και να δείξει με αυτόν τον τρόπο πως δεν τον βγάζει ποτέ από το μυαλό του.

Σήμερα, ο αγαπημένος τραγουδιστής θα είχε την ονομαστική του εορτή και έτσι, ο Νίκος Πορτοκάλογλου του έστειλε με έναν ιδιαίτερο τρόπο τις ευχές του. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από ένα κοινό ταξίδι που είχαν πραγματοποιήσει οι δυο τους, ενώ πρόσφατα είδαμε και μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της και από την κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Του Αγίου Λαυρεντίου σήμερα. Μικρό αναμνηστικό απο τα ταξίδια μας. Σε έχουμε στην καρδιά μας φίλε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram του.