Ραγίζει καρδιές η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Γυρίζει στο μέρος που πέθανε ο πατέρας της

Η συγκινητική ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ραγίζει καρδιές η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Γυρίζει στο μέρος που πέθανε ο πατέρας της

Ήταν ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου 2019 όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έπαθε ανακοπή καρδιάς, κατά τη διάρκεια του ύπνου του. Όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε, ο τραγουδιστής ήταν ήδη νεκρός. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Απεβίωσε σε ηλικία 62 ετών και η κηδεία του έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο του είχαν προκαλέσει μανιοκατάθλιψη. Ενώ, είχε υποβληθεί και σε επέμβαση bypass.

Η ανάρτηση της κόρης του 2 χρόνια μετά το θάνατο του

Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ακόμη και 2 χρόνια μετά το θάνατο του δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του και οι αναρτήσεις που κάνει είναι συχνές.

Η Μαρία Μαχαιρίτσα, αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες πως επιστρέφει στο Πτελεό, στην πόλη που πέθανε ο τραγουδιστής και άκουγε ένα τραγούδι του πατέρα της που ταίριαζε στη διάθεσή της.

Κόρη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ανάρτηση

«Σκέφτομαι κάθε μέρα τον Λευρέντη Μαχαιρίτσα»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια που βίωσε πριν από μερικά χρόνια με τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έκανε πριν από λίγο καιρό και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σε μία δική του συνέντευξη.

Πείτε μας λίγα λόγια για τον δίσκο σας που κυκλοφορεί στην Αμερική.

Μέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει σε 12 πολιτείες της Αμερικής. Σύντομα και στην Ελλάδα. Είναι διπλό cd ορχηστρικό. Το ένα λέγεται «Greek figures» και το άλλο «Myth-poetry». Παραγωγός είναι ο George Brown junior, από τους καλύτερους ερευνητές σύγχρονης μουσικής και εκδότης οργανικής μουσικής. Η μουσική είναι εμπνευσμένη από την αρχαιοελληνική φιλοσοφία.

Γιάννης Ζουγανέλης Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Δεν θα μπορούσα να μην σας ρωτήσω για τον φίλο ζωής, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Πώς ήταν η σχέση σας;

Ένας γλυκός άνθρωπος. Ήμασταν πολύ κοντά, οικογενειακοί φίλοι. Τρυφερός, δεν διεκδικούσε τίποτα. Με τον Λαυρέντη, ζήσαμε πολλά πράγματα μαζί στη ζωή και στη σκηνή. Μαζί με τον Σάκη Μπουλά, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Θηβαίο και πολλούς άλλους. Πηγαίναμε στην Τήνο, ερχόταν στην Μύκονο. Αδερφικός φίλος, μεγάλη απώλεια, τον σκέφτομαι κάθε μέρα.