Ιεροκλής Μιχαηλίδης για θάνατο Μαχαιρίτσα: «Δεν του έδειξα την αγάπη μου επειδή είχαμε ψιλομαλώσει»

Συγκινεί ο ηθοποιός με την εξομολόγηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιεροκλής Μιχαηλίδης για θάνατο Μαχαιρίτσα: «Δεν του έδειξα την αγάπη μου επειδή είχαμε ψιλομαλώσει»

Ο επιτυχημένος ηθοποιός, Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε. Με την εξομολόγηση που έκανε, τους συγκίνησε όλους στο τηλεοπτικό πλατό.

«Τσακωνόμασταν ακόμα και μέχρι παρεξηγήσεως, αλλά την άλλη μέρα ήταν τόσο γλυκός, τόσο τρυφερός… Με πείραξε πάρα πολύ που έφυγε. Και με πείραξε γιατί δεν του έδειξα και την αγάπη μου επειδή είχαμε ψιλομαλώσει, χωρίς να έχουμε παρεξηγηθεί επί της ουσίας», αποκάλυψε.

Και συνέχισε: «Ποτέ δεν του είπα "ρε συ πολύ σε γουστάρω"» κάνοντας την Κατερίνα Καινούργιου και όλους στο πλατό να συγκινηθούν με τα λόγια του. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε και για τα ριάλιτι.

Συγκίνησε ο γιατρός του Μαχαιρίτσα με τις αποκαλύψεις

Το "Στην υγεία μας" έκανε εχθές το βράδυ ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Από αυτή τη συγκινητική βραδιά για τον Λαυρέντη δεν έλειπε κανείς. Μάλιστα ο γιατρός του συγκίνησε με τα λόγια του!

Η έναρξη της εκπομπής ήταν άκρως συγκινητική αφού είδαμε πλάνα του αξέχαστου καλλιτέχνη και φυσικά τον ακούσαμε να ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ανάμεσα σε εκείνους που μίλησαν και ο καρδιολόγος του, Σωτήρης Πράπας. Συγκίνησε με όλα όσα είπε ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του μιλώντας για εκείνον.

«Μέσα του έκρυβε την ψυχή ενός μικτού παιδιού, μιλούσε δυνατά, υποστήριζε με πάθος τις απόψεις του, ήταν ατακαδόρος, χιουμορίστας και έβγαζε ένα γάργαρο γέλιο. Δεν ήταν σταρ, δεν το επεδίωκε.

Ήταν ένας άνθρωπος που επέλεγε λίγους στενούς φίλους, τρυφερός οικογενειακές, Λάτρεψε τη γυναίκα του και την κόρη του, Μας συνδέουν πολλά», είπε συγκινημένος. Ένα χρόνο μετά το χαμό του Λαυρέντη, συγκίνησε και η Μελίνα Ασλανίδου!γιατρός λαυρέντη