Mε εντυπωσιακό σκίσιμο το νυφικό της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου στο catwalk του Yes i do

Ο Ηλίας Μπόγδανος πάντα στο πλευρό της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Mε εντυπωσιακό σκίσιμο το νυφικό της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου στο catwalk του Yes i do

Το απόγευμα της Πέμπτης 19/5 έλαβε χώρα για πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο το show Yes I Do Catwalk by System Professional και συγκεκριμένα στο ολοκαίνουριο venue Anassa City Events στο Γουδή, σε ένα χώρο γεμάτο λουλούδια κάνοντας το σκηνικό να μοιάζει με παραμύθι. Η εκδήλωση επέστρεψε πιο ανανεωμένη, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα μιας χρονιάς.

Στο catwalk παρέλασαν πολλές επώνυμες με συγκλονιστικά νυφικά κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών και οίκων νυφικών αλλά παρευρέθηκαν στο event και πολλοί celebrities της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους βρέθηκε και το μοντέλο Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και Ηλίας Μπόγδανος αγκαλιά στο Yes I Do

Φυσικά, ο σύντροφός της, Ηλίας Μπόγδανος, ήταν εκεί για να την καμαρώσει ντυμένη νυφούλα. Ο τραγουδιστής δε δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί της λίγο πριν εκείνη ανέβει στην πασαρέλα. Η σχέση του ζευγαριού μετρά πάνω από έναν χρόνο και η χημεία φαίνεται να είναι αδιαμφισβήτητη.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το show ήταν αφιερωμένο στα παιδιά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Κατά την προσέλευση στο show, το κοινό μπόρεσε να συμβάλλει στο να γίνουν περισσότερες ευχές παιδιών πραγματικότητα.

εξαρχοπουλου yes i do

αλεξανδρα ηλιας

εξαρχοπουλου yes i do νυφικο

Η πασχαλινή εξόρμηση του Ηλία Μπόγδανου και της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι ένα από τα πολύ ερωτευμένα και λαμπερά ζευγάρια της showbiz, οι οποίοι απολαμβάνουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν το έρωτα τους, χωρίς κανένα δισταγμό (Δείτε τα τρυφερά τετ α τετ).

Αυτή τη φορά αποφάσισαν να αφήσουν την Αθήνα και να πάνε κάπου παραθαλάσσια οι δύο τους, εν όψει των διακοπών του Πάσχα. Χωρίς να κάνουν κάποια αποκάλυψη με την τοποθεσία, τα story στο Instagram πήραν φωτιά, δείχνοντας τις ξέγνοιαστε βόλτες τους με το αμάξι και την πολύ χαλαρή τους διάθεση.

Μπόγδανος και Εξαρχοπούλου