«Όταν το σκέφτομαι αυτό, λέω...» - Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αποκαλύπτει για την απώλεια που τον σημάδεψε

«Μου λείπει πολύ, πολύ»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Όταν το σκέφτομαι αυτό, λέω...» - Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αποκαλύπτει για την απώλεια που τον σημάδεψε

Το βράδυ της Πέμπτης 20/5 ο Νίκος Πορτοκάλογλου ήταν καλεσμένος και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έχει κλείσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή και πολλοί τίμησαν το γεγονός με αναρτήσεις στη μνήμη του.

Η συγκινητική αναφορά του Νίκου Πορτοκάλογλου

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολο να κάνεις φιλίες μέσα στον χώρο όταν είσαι στην ίδια αρένα και παλεύεις και παλεύει και ο άλλος για τον δικό του στόχο. Δεν είναι πολύ εύκολο. Θυμάμαι πολύ καλά προς την προηγούμενη συνέντευξη την είχαμε κάνει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα».

«Αυτό που συνέβη με τον Λαυρέντη συνέβη γιατί στην πραγματικότητα βρεθήκαμε μετά από σχεδόν 40 χρόνια παράλληλης πορείας. Σε φάση ωριμότητας που δεν είχαμε πια την πρεμούρα να αποδείξουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Οπότε έγινε ένα μαγικό πράγμα εκείνη την χρονιά».

«Μου λείπει πολύ, πολύ. Κράτησε λίγο η συνεργασία μας και, όταν το σκέφτομαι αυτό, λέω κάλλιο αργά πάρά ποτέ. Πάλι καλά που έγινε αυτή η συνεργασία και συναντηθήκαμε μουσικά».

Απίστευτη αποκάλυψη από τον συνεργάτη της Ρένας Μόρφη

O Nίκος Πορτοκάλογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 19/5 και μεταξύ των πολύ συγκινητικών δηλώσεων που έκανε για τον φίλο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή στη συνέχεια μίλησε για την εκπομπή, που παρουσιάζει.

Ο λόγος για το ''Μουσικό Κουτί'' την εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με την Ρένα Μόρφη, στην οποία έχουν φιλοξενήσει σπουδαία πρόσωπα και έχουν χαρίσει στο κοινό φοβερές ερμηνείες. Ο τραγουδιστής από τη μεριά του παρουσιαστή αυτή τη φορά εξήγησε για το πως του έγινε η πρόταση αλλά και τις πρώτες σκέψεις του, πριν πει το ναι καθώς είχε τις αμφιβολίες του για όλο αυτό το εγχείρημα.

«Αμέσως μετά την καραντίνα ήρθε η πρόταση από τον Κωνσταντίνο Ζούλα, από την ΕΡΤ για μια μουσική εκπομπή. Στην αρχή την αντιμετώπισα αρνητικά, σκέφτηκα “πού πάω να μπλέξω;”, είναι άλλη δουλειά, σκέφτηκα ότι θα είχα τον Χατζηνικολάου να μου λέει ότι του έφαγα τη δουλειά. Είναι μια περιπέτεια συναρπαστική».