«Ξαφνικά, για άγνωστους λόγους...»: Η σοκαριστική κατάθεση της αδελφής της Amber Heard στη δίκη με το Depp

Απίστευτες αποκαλύψεις

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ξαφνικά, για άγνωστους λόγους...»: Η σοκαριστική κατάθεση της αδελφής της Amber Heard στη δίκη με το Depp

Η πολυσυζητημένη δίκη μεταξύ του πρώην ζευγαριού Johnny Depp και Amber Heard έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις για τους δύο ηθοποιούς και κυρίως με την ηθοποιό, που την χλευάζουν και την κατακρίνουν για την συμπεριφορά της. Όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο πλήγμα στην καριέρα της.

Η δίκη βρίσκεται στην προτελευταία εβδομάδα της και οι μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης συνεχίζουν να εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλον. Την Τετάρτη 18/5 κλήθηκε να καταθέσει η αδερφή της ηθοποιού, Whitney Henriquez, η οποία διηγήθηκε κάποια πολύ ενδιαφέροντα περιστατικά που συνέβησαν, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

Η κατάθεση της αδερφής της Amber Heard

Η Whitney Henriquez ισχυρίστηκε πως ο Depp συνήθιζε μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ναρκωτικών, γεγονός που συνέπιπτε με τις κρίσεις ζήλιας του. Επίσης, κατηγόρησε τον Johnny Depp ότι είχε απομονώσει την ηθοποιό από τους φίλους της, μέχρι και από την αδερφή της.

«Τα πράγματα άλλαξαν σταδιακά. Μας (την οικογένεια) περιλάμβανε όλους (ο Depp). Μέναμε σε αυτά τα υπέροχα διαμερίσματα. Ήταν μέρος της σχέσης. Ήθελε να μας γνωρίσει και εμείς να γνωρίσουμε εκείνον. Σταδιακά, άρχισε να έχει πρόβλημα με τον Brandon (ο κολλητός της Heard) και ο Brandon δεν ήταν αποδεκτός στο ποίμνιο. Μετά είχε πρόβλημα με τον Io (άλλος φίλος της Heard) και ούτε κι εκείνος ήταν πια ευπρόσδεκτός. Ακόμα και με μένα (είχε πρόβλημα). Με κατηγόρησε ότι έκανα κάτι απίστευτο που ποτέ δεν έκανα και ξαφνικά ούτε κι εγώ επιτρεπόμουν στον χώρο. Σταδιακά, (η Amber) είχε έναν πολύ μικρό κύκλο να τη στηρίξει. Ήταν δύσκολο να το βλέπεις», κατέθεσε.

Η Henriquez ισχυρίστηκε πως ο Depp ήθελε να ελέγχει την κάθε κίνηση της Heard, μέχρι την ιατρική της περίθαλψη, υπονοώντας ότι ο γιατρός του της έγραφε φάρμακα που εκείνη δε είχε ανάγκη.

«Στην αρχή, η Amber ήταν ένα πολύ υγιές άτομο. Αλλά, σε μία από τις προσπάθειες του Johnny για αποτοξίνωση, είχε προσλάβει τον Dr. Kipper με τις νοσοκόμες του και μία προσωπική νοσοκόμα με στόχο να διασφαλίσει ότι δε θα ξανακυλούσε. Ξαφνικά, για άγνωστους λόγους, απέκτησε και η Amber μία προσωπική νοσοκόμα που της έγραφε φάρμακα. Ήταν περίεργο γιατί δεν πίστευα ότι η Amber χρειαζόταν φάρμακα καθημερινά. Ακόμα και η θεραπεία της ξαφνικά ελεγχόταν ή πληρωνόταν από τον Johnny», είπε.

Το βίντεο με τον James Franco που «καίει» την Amber Heard

Μία από τις πιο έντονες στιγμές ήταν όταν η 36χρονη ηθοποιός κλήθηκε να απολογηθεί για τη σχέση της με τον James Franco πριν από το διαζύγιό της.

Η δικηγόρος του Depp, Camille Vasquez, τη ρώτησε γιατί «ένιωθε άνετα να υποδεχτεί τον James Franco στις 22 Μαΐου του 2016» ενώ είχε καταθέσει πως δυσκολευόταν να κοιμηθεί επειδή φοβόταν ότι ο Depp θα παραβίαζε το διαμέρισμα της. Όταν η Heard απάντησε ότι «δεν ξέρω πότε ήρθε ο James», η δικηγόρος σχολίασε: «Αφήστε με τότε να φρεσκάρω τη μνήμη σας».

Αμέσως μετά παρουσίασε ένα βίντεο από το ασανσέρ του ρετιρέ, όπου διακρίνεται ο 44χρονος ηθοποιός, με καπέλο και σακίδιο, και η Heard, να ακουμπάει ο ένας το κεφάλι του στον ώμο του άλλου και να βγαίνουν μαζί από το ασανσέρ.

Η Heard αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι πως ήταν με τον Franco και πήγαιναν στο ρετιρέ της. Η ηθοποιός έκανε αίτηση διαζυγίου από τον Depp την επόμενη ημέρα, στις 23 Μαΐου 2016.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας για τον Franco: «Ήταν φίλος μου. Και ζούσε στη διπλανή πόρτα, κυριολεκτικά. Και εγώ, ειλικρινά, είχα εξαντλήσει το δίκτυο υποστήριξης των πιο κοντινών μου φίλων και χρειαζόμουν τότε όσο περισσότερους φίλους μπορούσα να έχω». Όπως πρόσθεσε, είχε παίξει σε δύο ταινίες με τον Franco αλλά ο Depp ζήλευε τους συμπρωταγωνιστές της και ήθελε να σταματήσει να ασχολείται με τον κινηματογράφο.

Στην κατάθεσή της είχε αναφέρει για τη σχέση Depp - Franco πώς «ήταν έξω φρενών που συνεργαζόμουν ξανά μαζί του. Μισούσε τον Jame Franco και με κατηγορούσε ότι στο παρελθόν είχαμε μυστική σχέση, καθώς είχαμε ξανασυνεργαστεί στο Pineapple Express».