«Δεν θέλω να το σχολιάσω, είναι αντιαισθητικό»: ''Κόλαφος'' η Αλεξανδράκη για τη σχέση Μαρτικα - Βρισηίδας

Δε σταματούσε να γελάει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θέλω να το σχολιάσω, είναι αντιαισθητικό»: ''Κόλαφος'' η Αλεξανδράκη για τη σχέση Μαρτικα - Βρισηίδας

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής 20/5. Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη αποκάλυψη που έκανε το μοντέλο πριν δυο ημέρες για την νέα καυτή σχέση της showbiz. Ο λόγος για το Στάθη Σχίζα από το Survivor 5 και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Δε έγιναν πρόσφατα ζευγάρι βέβαια καθώς ο Σχίζας ανέφερε πως συμβαίνει εδώ και ένα χρόνο(δείτε εδώ το βίντεο). Μάλιστα, παραδέχτηκε πως είναι η «γυναίκα της ζωής του», αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα να συζητά για γάμο.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Αλεξανδράκης στην εκπομπή, προβλήθηκε και το απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιo 19/5 του Survivor(δείτε εδώ τα highlights) , όπου ο Σπύρος Μαρτίκας επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τη σχέση τους).

Το σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τη σχέση Μαρτίκα - Βρισηίδα

H Κατερίνα Καινούργιου απηύθυνε το λόγο στο μοντέλο και της ζήτησε να κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε να μιλήσει για την Βρισηίδα Ανδριώτου. Να σου θυμίσουμε πως το μοντέλο ήταν κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη και τα «έσπασαν», με συνέπεια η Δήμητρα από σεβασμό προς τη φίλη της να μην θέλει να αναφερθεί καθόλου στην παίκτρια του Survivor.

«Ειλικρινά αν μου επιτρέπεται δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ καθόλου για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν θέλω καθόλου να μιλήσω για αυτό. Συγγνώμη ρε παιδιά μου φαίνεται καραγκιοζιλίκι όλο αυτό. Δεν θέλω να το σχολιάσω, είναι αντιαισθητικό. Δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου, αλήθεια. Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν έχει να κάνει με την Ιωάννα» τόνισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Survivor 5: Ο Καραγκούνιας έκραξε χωρίς τέλος τον Μαρτίκα για τη σχέση του με τη Βρισιήδα

Το βράδυ της Πέμπτης (19/5) ξεκίνησε άλλη μια φορά το Survivor 5 όπου οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο είναι ραγδαίες μιας και οι ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες έχουν περάσει από 40 κύματα. Μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από εκείνους όπου έχει απασχολήσει όσο τίποτα άλλο μέσα στο παιχνίδι.

Μετά λοιπόν από την χθεσινή (18/5) ψηφοφορία, ο ίδιος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση κάτι που δεν το πήρε και τόσο καλά. Έτσι, στις δηλώσεις που έκανε δεν δίστασε να "ρίξει" τα καρφιά του στο πρόσωπο του Σπύρου Μαρτίκα όπου κατά καιρούς τους έχουμε δει να έρχονται σε ρήξη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν με κλονίζει τίποτα πλέον, ό,τι και να μου λένε όσο και να μου κάνουν, όση πίεση και να μου ασκούνε. Λόγω του νευρικού μου όπως λένε χαρακτήρα προσπαθούν συνέχεια να με δουν να φωνάζω και να γκρινιάζω.

Αν και τις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ να μην απαντάω στις επιθέσεις τους, διότι είναι πολύ μεγάλες ειδικά από τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο Μαρτίκας αυτό κάνει μια ζωή, αυτό που έχει καταφέρει ο Μαρτίκας να κάνει τουλάχιστον σε εμένα είναι να τον σιχαίνομαι. Είναι ένας βουτυρομπεμπές, μαμόθρεφτο παιδί της μαμάς του που έχει έρθει εδώ πέρα να βγάλει καμία γκομενίτσα.»