Survivor 5: Η αποκάλυψη της Ρουμελιώτη που "καίει " την παραγωγή - «Μου έκαναν τεστ εγκυμοσύνης για..»

«Το τεστ εγκυμοσύνης μου το κάνανε για λόγους ριάλιτι»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Η αποκάλυψη της Ρουμελιώτη που

Το πρωί της Παρασκευής 20/5 η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, συνάντησε την πρώην παίκτρια του Survivor Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μίλησε και ξεκαθάρισε την κατάσταση σχετικά με τους υπαινιγμούς του Γιώργου Ασημακόπουλου, ότι μέσα στο παιχνίδι είχε ερωτικές περιπτύξεις με τον πλέον σύντροφό της Σάκη Κατσούλη, τους οποίους τα δημοσιεύματα θέλουν να παντρεύονται, ενώ κάνει και μία αποκάλυψη "βόμβα" για την παραγωγή.

Η Μαριαλένα τα λέει έξω από τα δόντια

«Τι να σου πω τώρα… Δεν ξέρω! Το τεστ εγκυμοσύνης μου το κάνανε για λόγους ριάλιτι. Ήξερε η παραγωγή για ποιον λόγο είμαι πρησμένη προφανώς, λόγω δηλαδή της κατακράτησης. Από εκεί και πέρα, το έχω πει άπειρες φορές, δεν γίνεται να βρεθείς ερωτικά με κάποιον άνθρωπο γιατί οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες. Κι εγώ ειδικά στην αρχή με τον Σάκη, δεν είχα καταλάβει τι θέλω. Ειδικά μέσα στο παιχνίδι ούτε καν» είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε και για την παρανομία που έκαναν Άρης Σοϊλέδης και Γιώργος Ταλάντσεφ. «Επειδή είδα αυτό που έγινε, αν μπορείς να βρεις κινητό, θα το κάνεις χωρίς να σκεφτείς συνέπειες. Δεν το κατηγορώ, εκτός αν έγινε κατ’ εξακολούθηση. Αν έγινε μία φορά, ok, συμβαίνει στον καθένα», δήλωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αποκαλύφθηκε η πραγματική σχέση που έχουν με την Χριστίνα Κεφαλά μετά το Survivor

Μέσα από το Survivor το ευρύ κοινό γνώρισε τόσο το ζεύγος Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης όσο και την Χριστίνα Κεφαλά καθώς είναι τρία πρόσωπα τα οποία συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο.

Μπορεί οι δυο τους να μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης ως χωρισμένοι ωστόσο όλο αυτό δεν κράτησε για πολύ μιας και οι δυο τους αντιλήφθηκαν πως είναι ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον.

Έτσι, η Χριστίνα Κεφαλά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου μεταξύ άλλων ότι είναι εδώ και λίγους μήνες σε σχέση ενώ από την άλλη ανέφερε ποιες είναι οι σχέσεις της με το ζευγάρι μιας και ο Σάκης Κατσούλης είναι πρώην της.

«Είμαστε μήνες μαζί, αλλά κάποια στιγμή πρέπει και εγώ να παντρευτώ. Δεν ξέρω αν θα είναι αυτός ο τυχερός. Δεν είναι από τον χώρο. Είναι επιχειρηματίας. Και συνέχισε μιλώντας για το ζευγάρι: «Όταν τους βλέπω τους λέω ένα γεια. Αν δεν θέλουν να μου μιλούν… Όλα καλά παιδιά, όλα καλά».