«Δεν πίστευα ότι είχα θέση στην τηλεόραση»: Ο Στέλιος Κουδουναρης μιλά περί My Style Rocks και GNTM 

Η άκρως αφοπλιστική συνέντευξη του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν πίστευα ότι είχα θέση στην τηλεόραση»: Ο Στέλιος Κουδουναρης μιλά περί My Style Rocks και GNTM 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος πρόσφατα έντυσε τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2022, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Εκεί μίλησε εφ΄ όλης της ύλης. Τη συζήτηση μονοπώλησε η συμμετοχή του στο My Style Rocks. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την πιθανότητα να βρεθεί σε κάποιο άλλο πρότζεκτ, όπως το GNTM.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Κουδουνάρη για My Style Rocks και GNTM

«Με πήραν τηλέφωνο αλλά ήμουν αρνητικός στην αρχή. Δεν πίστευα ότι είχα θέση στην τηλεόραση. Τελικά, κάναμε ένα ραντεβού, το οποίο έφερε τα δοκιμαστικά, που πήγαν πολύ καλά.», ανέφερε ο σχεδιαστής. Αυτό που τον έκανε να πει το ναι ήταν η φίλη του Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και το γεγονός πως ο Χριστόπουλος, αν και δε γνωρίζονταν, τον έκανε να αισθανθεί πολύ άνετα. Γελάγανε και περνάγανε πολύ καλά.

Παραδέχτηκε πως ανταγωνιστικό πρόγραμμα του είχε κάνει πρόταση με περισσότερα χρήματα ενώ συμμετείχε στην εκπομπή του My Style Rocks.

Όσο για το GNTM, αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι.

Τελευταίες εξελίξεις για το νέο κύκλο του My Style Rocks

Τα πάνω κάτω θα φέρει όπως φαίνεται ο ΣΚΑΙ στην απογευματινή του ζώνη, με τους ιθύνοντες να βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για το πως θα αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό την νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, σχεδιάζουν να εντάξουν στην απογευματινή ζώνη καθημερινό τηλεπαιχνίδι αλλά και μια νέα καθημερινή σειρά. Με άλλα λόγια, στη θέση του «Κάτι ξαναψήνεται» μάλλον θα προγραμματίσει τηλεπαιχνίδι και σειρά, μιας και το εν λόγω μαγειρικό ριάλιτι φαίνεται να μη συνεχίζει τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς παίρνει απευθείας μετάθεση στο «My style rocks», το οποίο προορίζεται όπως όλα δείχνουν για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Τα πάνω κάτω στο ΣΚΑΙ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου