Η επική σπόντα της Καινούργιου στην Ιωάννα Σαρρή για τον Σαμπάνη - «Είναι και για νύφη...»

Τι απάντησε το μοντέλο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η επική σπόντα της Καινούργιου στην Ιωάννα Σαρρή για τον Σαμπάνη - «Είναι και για νύφη...»

Το πρωί της Παρασκευής 20/5, η Κατερίνα Καινούργιου έριξε νέα βόμβα στην εκπομπή της, για το νέο ειδύλλιο της Αθήνας, αυτό της Ιωάννας Σαρρή και του Γιώργου Σαμπάνη. Τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα τους θέλουν να είναι μαζί, όμως κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση.

Έριξε την μπηχτή της η Κατερίνα Καινούργιου στην Ιωάννα Σαρρή

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο βίντεο κλιπ του Γιώργου Σαμπάνη, «Άσε με να σε προσέχω», όπου πρωταγωνιστεί η Ιωάννα και φαίνεται ότι είναι φουλ ερωτευμένοι. Οι πρώτες φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί είναι από ένα κοινό τους ταξίδι, στην Πάρο.

Σήμερα το πρωί η πρώην παίκτρια του GNTM, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στη στήλη της μόδας, για την παρουσίαση ρούχων γνωστής εταιρείας. Τότε βρήκε την αφορμή η παρουσιάστρια και «έριξε» την μπηχτή της για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Ωστόσο το μοντέλο δεν θέλησε να σχολιάσει, παρά χαμογέλασε και συνέχισε σαν να μην το άκουσε.

Ξεροσταλιάζει στα πάνω πατώματα του Enastron η Ιωάννα Σαρρή

Η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόομπιζ, με το μοντέλο και την τραγουδίστρια να δείχνουν πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.

Μπορεί στην αρχή να ήταν απλά συνεργάτες, ωστόσο φαίνεται πως η συμπάθεια μεταξύ τους εξελίχθηκε σε κάτι ερωτικό κι έτσι έγιναν ζευγάρι. Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα κάτι, ωστόσο τα κοινά τους ταξίδια και τα μπάνια στην θάλασσα μιλάνε από μόνα τους.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ο Γιώργος Σαμπάνης είχε τα γενέθλιά του, τα οποία και γιόρτασε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει. Φυσικά, στο πλευρό του ήταν και η Ιωάννα, η οποία τον καμάρωνε από ψηλά. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και απαθανάτισε το μοντέλο και τον τραγουδιστή να κοιτιούνται μες τα μάτια.

undefined

undefined

undefined