«Όταν είπα στον Σάκη...» - Η πρώτη αντίδραση του Ρουβά για την συμμετοχή του Απόστολου στο Survivor 5

Τι του είπε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όταν είπα στον Σάκη...» - Η πρώτη αντίδραση του Ρουβά για την συμμετοχή του Απόστολου στο Survivor 5

Το μεσημέρι της Παρασκευής 20/5 η Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχτηκε στο «Love it» τον Απόστολο Ρουβά και συζήτησαν για όλα συνέβησαν τους τελευταίους 4 μήνες στο Survivor. Ο γνωστός chef, μεταξύ άλλων ανέφερε ποιους βλέπει στον τελικού του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και την αντίδραση του αδερφού του Σάκη, όταν του είπε ότι θα συμμετέχει στο ριάλιτι.

Η πρώτη αντίδραση του Σάκη με την συμμετοχή του Απόστολου στο Survivor

Ο Απόστολος Ρουβάς παραδέχτηκε πως στην αρχή δεν περίμενε να μείνει στο παιχνίδι για περισσότερους από 2 μήνες. Στην αρχή μάλιστα είχε πιεστεί τόσο που ήθελε να φύγει πάνω στον μήνα, γιατί τα βρήκε πολύ «σκούρα» στο παιχνίδι. Ενώ με το πέρασμα του χρόνου άρχισε να νιώθει καλύτερα.

Στη συνέχεια μίλησε για την πρώτη αντίδραση του αδερφού του, Σάκη όταν του ανακοίνωσε ότι θα μπει στο παιχνίδι. «Χάρηκε γιατί ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Ξέρει ότι μου αρέσουν οι έντονες δραστηριότητες και ότι δεν κάθομαι σε ησυχία», ανέφερε ο Απόστολος.

Ο λόγος που ο Απόστολος Ρουβάς ήθελε να φύγει από το Survivor

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/5) ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δύσκολη ψυχολογική κατάσταση που είχε μέσα στο παιχνίδι τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ και ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει πως ήθελε πολύ να αποχωρήσει προς το τέλος.

«Αυτό που μου έλειψε περισσότερο ήταν οι δικοί μου άνθρωποι. Είχα τεράστια ανάγκη να τους ζήσω λίγο, έχω απίστευτη ανάγκη για ξεκούραση γιατί νιώθω ότι το κορμί μου να με έχει εγκαταλείψει. Τον τελευταίο καιρό έτρεχα στα αγωνίσματα με ψυχή κυρίως και με σώμα ελάχιστα. Έχασα αρκετά κιλά, έχασα 10 κιλά. Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν εξοντωτικοί.

Δεν με ενδιέφερε ποτέ τι εικόνα έβγαλα προς τα έξω. Αυτή τη στιγμή θέλω να ξεκουραστώ. Έχω δει κάποια συγκεκριμένα πράγματα από προσωπικές μου συνεντεύξεις. Η αλήθεια είναι ότι ο λόγος που έφυγα από το παιχνίδι, εκτός του ότι ψηφίστηκα, είναι γιατί εν μέρει το εξέφρασα ότι δεν περνάω καλά και θέλω να βγω. Συναισθηματικά ήμουν πολύ πιεσμένος και φορτισμένος συναισθηματικά», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Ρουβάς.