Survivor 5: «Ήθελα περισσότερο να φύγω παρά να μείνω» - "Κόλαφος" ο Απόστολος Ρουβάς

«Έπεσα πολύ ψυχολογικά, όποτε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Ήθελα περισσότερο να φύγω παρά να μείνω» -

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5 ο Απόστολος Ρουβάς, λίγο μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο γνωστός μάγειρας και πρώην παίκτης του Survivor 5 μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, τη ψήφο της Ναυσικάς και το φλερτ μεταξύ του Σπύρου με της Βρισηίδας.

Αποκαλυπτικός ο Απόστολος Ρουβάς στις δηλώσεις του για το Survivor 5

«Ήθελα περισσότερο να φύγω παρά να μείνω. Όταν πας γνωρίζεις ότι θα είναι δύσκολη η συμβίωση. Δεν πίστευα ότι θα αντέξω 4,5 μήνες. Τις πρώτες μέρες λύγισα πραγματικά. Μετά προσαρμόστηκα στην πείνα και στη συμβίωση. Από όταν έγινε και η ένωση και μετά δεν πέρναγα καλά, έχασα τον εαυτό μου.

Εγώ ζήτησα στη Ναυσικά να με ψηφίσει, αυτοπροτάθηκα. Και έχω αυτοπροταθεί και άλλες φορές. Όταν ζεις 24 ώρες την ημέρα σε καβγάδες και ακούγοντας πολύ σκληρές κουβέντες, είναι δύσκολο. Έπεσα πολύ ψυχολογικά, όποτε ζήτησα να με ψηφίσουν για να φύγω».

Για το ειδύλλιο μεταξύ του Σπύρου και της Βρισηίδας: «Θεωρώ ότι μπορεί και να είναι πραγματικό σε ένα μέρος ή μπορεί να είναι ξεκάθαρα στρατηγική και ο κόσμος να θέλει να δει κάτι παραπάνω από αυτό. Και τα δύο σενάρια μου φαίνονται φυσιολογικά, εφόσον έχουμε δει έναν Σάκη και μία Μαριαλένα, όπου έφτασαν και μέχρι τον τελικό».

Η πρώτη ανάρτηση του Απόστολου Ρουβά μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Survivor 5 ο Απόστολος Ρουβάς θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μίλησε για τις όμορφες αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Αν η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο στάσεις, το Survivor για μένα ήταν ένας "σταθμός" γεμάτος εμπειρίες όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Εκτός από παιχνίδι, ήταν η ευκαιρία να γνωρίσω ξεχωριστούς ανθρώπους, με τους οποίους θα μας δένει πάντα αυτό που μοιραστήκαμε εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου το μόνο πράγμα που είχαμε ήταν ο ένας τον άλλον.

Γύρισα στην οικογένεια μου, στη ζωή μου, γεμάτος από εικόνες, αναμνήσεις και βιώματα.... Και το ταξίδι συνεχίζεται», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Απόστολος Ρουβάς.