Απόστολος Ρουβάς: Επέστρεψε χαμογελαστός στην πατρίδα - Η ανάρτηση του ετεροθαλή αδερφού του

Δείτε την φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απόστολος Ρουβάς: Επέστρεψε χαμογελαστός στην πατρίδα - Η ανάρτηση του ετεροθαλή αδερφού του

Ο Απόστολος Ρουβάς, μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, ωστόσο προορισμός του δεν ήταν η Αθήνα, αλλά η Κέρκυρα, από όπου και κατάγεται. Εκεί συνάντησε όλη του την οικογένεια και τους φίλους και γνωστούς του, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο αδερφός του, Νίκος.

Ο Νίκος είναι ο ετεροθαλής αδερφός του Απόστολου και του Σάκη Ρουβά (εδώ θα βρεις λίγες πληροφορίες γι' αυτόν) και ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοινώνοντας στον κόσμο την επιστροφή του πρώην παίκτη από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η ανάρτηση του αδερφού του Απόστολου Ρουβά μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5

«Welcome back bro», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος στην λεζάντα της φωτογραφίας και η χαρά τους που ξαναβρέθηκαν μετά από τόσους μήνες, είναι χαραγμένη στα χαμόγελά τους. Μάλιστα, πρέπει να βρίσκονται στο εργαστήρι που διαθέτει ο ίδιος στο νησί, το οποίο περιποιείται και προσέχει σαν τα μάτια του.

Ο Απόστολος Ρουβάς με τον αδερφό του, Νίκο

Τα συγκινητικά λόγια του Σάκη Ρουβά μετά την αποχώρηση του αδερφού του

Αρκετά φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα μετά; την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά από το Survivor, την Τετάρτη 11/5 καθώς όλοι οι παίκτες και οι χρήστες στα social ήταν φανερά συγκινημένοι και στεναχωρημένοι με το γεγονός του ότι φεύγει. Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας βγήκε στον τάκο μαζί με την Ασημίνα, τον Άρη και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ωστόσο συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά την αποχώρησή του, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για τον αδερφό του τον οποίο σε λίγες μέρες θα έχει και πάλι στο πλάι του. Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον αδερφό του Απόστολο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Περήφανος για σένα! Ανυπομονούμε όλοι να σε δούμε ξανά από κοντά».

 Η ανάρτηση του Ρουβά για τον Απόστολο