''Σάλος'' με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου - Καταθέτει μήνυση ο γιος του με βαριές κατηγορίες

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Σάλος'' με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου - Καταθέτει μήνυση ο γιος του με βαριές κατηγορίες

Σάλος έχει προκληθεί με την περιουσία του Ανέστη Βλάχου μιας και μετά τον θάνατο του ξεκίνησαν να γίνονται γνωστές αμφιβολίες του γιου του για την διαθήκη, που άφησε ο πατέρας του. Να θυμίσουμε εδώ πως ο ηθοποιός είχε κάνει δύο γάμους και ο πρωτότοκος δεν είχε καλές σχέσεις με τη δεύτερη γυναίκα και την ετεροθαλή αδερφή του.

Έτσι λοιπόν, η διαθήκη που ανοίχθηκε μετά τον θάνατο του, απέκλειε τον Ηρακλή Βλάχο και για αυτό ο ίδιος προχωράει σε μήνυση, καθώς θεωρεί πως έγινε πλαστογραφία. Σύμφωνα με την εκπομπή ''Αλήθειες με τη Ζήνα'' όπου μίλησε την Παρασκευή 20/5 κάνει γνωστή τη φοβία του για ανθρωποκτονία του μπαμπά του, ο οποίος τελευταία έπασχε από σοβαρή ασθένεια.

Οι δηλώσεις του Ηρακλή Βλάχου για την μήνυση που κατέθεσε

Θρίλερ με το άνοιγμα της διαθήκης του Ανέστη Βλάχου - Τι καταγγέλλει ο γιος του;

Θρίλερ επικρατεί με την διαθήκη του Ανέστη Βλάχου, λίγους μήνες μετά το θάνατο του. Πρόκειται να ανοιχτεί στις 24 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που έχει στα χέρια της η εφημερίδα Espresso, με αριθμό πινακίου 28.

Λίγες ημέρες πριν γίνει αυτό ωστόσο, ο γιος του ηθοποιού - που είναι σε δικαστική διαμάχη με την αδερφή του - αποκάλυψε πως δεν γνώριζε για την διαθήκη, που κατατέθηκε από έναν πολίτη με αρχικά Κ.Σ τον οποίο δεν γνωρίζει κανένα μέλος της οικογένειας.

«Πληροφορηθήκαμε και εμείς μέσω του δικηγόρου μας το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα μου στις 24 Ιανουαρίου. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που η διαθήκη του πατέρα μου κατατέθηκε αμέσως μετά τον θάνατό του στις 2 Σεπτεμβρίου, και ενώ δεν είχε γνώση κανένα από τα μέλη της οικογένειας. Η διαθήκη κατατέθηκε από έναν πολίτη με αρχικά Κ.Σ, με αυτά τα αρχικά δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να γνωρίζουμε από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του πατέρα μου» είναι η αντίδραση του γιου του Ηρακλή.

Θρίλερ με το άνοιγμα της διαθήκης του Ανέστη Βλάχου

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο γιος του όταν πληροφορήθηκε την ύπαρξη της διαθήκης έμεινε έκπληκτος πως ένας άνθρωπος σαν τον πατέρα του που ποτέ δεν έδινε σημασία στα περιουσιακά έχει κάνει διαθήκη αλλά δεν έχει καταθέσει τίποτα στο Υποθηκοφυλακείο της Δράμας που να σχετίζεται με περιουσία και ακίνητα.