Στιγμές ευτυχίας για την Φλορίντα Πετρουτσέλη - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Έχει γενέθλια ο γιος της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την Φλορίντα Πετρουτσέλη - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Πολύ ευτυχισμένες στιγμές ζει τις τελευταίες ημέρες η Φλορίντα Πετρουτσέλη, καθώς έχει τα γενέθλιά του ο γιος της, Κωνσταντής. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από 3 χρόνια, τον Μάιο του 2020, όταν ο κορωνοϊός ήταν σε έξαρση, η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε ζωή στον γιο της (δείτε εδώ πως θέλει η Φλορίντα να γίνουν τα παιδία της).

Γενέθλια για τον γιο της Φλορίντα Πετρουτσέλη

Φυσικά τα δεύτερα γενέθλια του μικρού Κωνσταντή είναι πολύ ιδιαίτερα και η παρουσιάστρια αποφάσισε να τα μοιραστεί με τους ακολούθους της στα social media.

Με αφορμή τα γενέθλια του μικρού αγοριού, η δημοσιογράφος δημοσίευσε μία άκρως καλοκαιρινή, όπου ο μικρός Κωνσταντής τρέχει στα θάλασσα φορώντας το μαγιό του και κρατώντας τα κουβαδάκια του.

Σαν να μην αρκετό αυτό η Φλορίντα αναδημοσίευσε και τις ευχές από την ανάρτηση φίλης της, που ήθελε να ευχηθεί στον μικρό γράφοντας: «Χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο μικρότερο μάγκα που ξέρω».

Γενέθλια για τον γιο της Φλορίντα Πετρουτσέλη

Γίνεται 2 χρονών ο γιος της Φλορίντα

Τα παιδιά της Φλορίντας Πετρουτσέλι μεγάλωσαν

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι που φέτος έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», παρέα με την Ελεονώρα Μελέτη, είναι μια από τις πιο αξιαγάπητες μανούλες. Οι δυο τους δεν είναι μόνο φίλες αλλά πλέον είναι και κουμπάρες, καθώς η Ελεονώρα Μελέτη βάφτισε τον γιό της Φλορίντας Πετρουτσέλι τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν εκθέτει τα πρόσωπα των παιδιών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως το βράδυ της Τρίτης ανέβασε μια φωτογραφία μέσω των Instastories στην οποία ο γιος και η κόρη της θαυμάζουν ένα στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ.

Βόλτα για την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τα παιδιά της