Με ποδηλατικό κολάν και πουκάμισο "έκλεψε" τις εντυπώσεις η Μαριάνθη Κάσδαγλη - Πώς είναι σήμερα η πρώην παίκτρια του Survivor

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με ποδηλατικό κολάν και πουκάμισο

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4, Μαριάνθη Κάσδαγλη, την οποία είδαμε να ξεμαλλιάζεται με την συμπαίκτριά της Καρολίνα, εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά την βόλτα της στην Γλυφάδα και η κοπέλα που όλοι θυμόμαστε έχει αλλάξει εμφάνιση και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Περπατούσε ανέμελη ακούγοντας μουσική και το χαμόγελό της μας ανέβασε την διάθεση.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαριάνθης Κάσδαγλη

Με κοντό ποδηλατικό κολάν σε ροζ απόχρωση με λευκές πινελιές και γαλάζιο μακρυμάνικο πουκάμισο από πάνω για να καλύπτει την μπλούζα ή το αθλητικό της μπλουζάκι που έχει το ίδιο σχέδιο με το κολάν της τράβηξε τα βλέμματα στον περίγυρό της. Το καλογυμνασμένο της σώμα αναδεικνυόταν τέλεια και το ταίριασμα που έκανε με το αθλητικό outfit αλλά και το πιο σοβαρό στοιχείο από πάνω, είναι ό,τι πρέπει για μία καθημερινή πρωινή βόλτα για να είσαι άνετη.

Λευκά sneakers και λευκή καπιτονέ τσάντα διάλεξε για να συνοδεύσει το υπόλοιπο look της, ενώ στο πρόσωπο φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου σε κλασικό μέγεθος και σχήμα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor - Μαριάνθη Κάσδαγλη

Μαριάνθη Κάσδαγλη

«Μετά το Survivor με βίασαν ψυχολογικά...»

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την περιπέτεια που της "στοίχησε" αρκετά καθώς είχε χάσει όλα της τα χρήματα μετά από μια απάτη με την ίδια να τονίζει πως η τράπεζα δεν την προστάτευσε.

Μάλιστα, η ίδια μίλησε για την περιπέτειά της στο Survivor 4, καθώς δεν πέρασε αρκετά καλά στο ριάλιτι επιβίωσης τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Με βίασαν ψυχολογικά»

«Μετά το Survivor με βίασαν! Με βίασαν ψυχολογικά. Η τράπεζα δεν με προστάτευσε καθόλου, με αποτέλεσμα χάκερς να πάρουν όλα μου τα χρήματα από το παιχνίδι κι ένα δικό μου, επίσης, προσωπικό ποσό που είχα.

Με βίασαν και είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Προφανώς πρόκειται για το γνωστό κόλπο που κάνουν οι απατεώνες κι έχουμε ακούσει πολλές περιπτώσεις.