«Θα σου μείνουν στα χέρια...» - Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ρεγγίνας Μακέδου για την μάχη της με τον καρκίνο

«Η δύναμη είναι μέσα μας»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα σου μείνουν στα χέρια...» - Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ρεγγίνας Μακέδου για την μάχη της με τον καρκίνο

Η Ρεγγίνα Μακέδου αυτή την περίοδο κάνει ξανά θεραπείες και δίνει την δική της μάχη για την αντιμετώπιση του καρκίνου για δεύτερη φορά και όλα φαίνονται αισιόδοξα μιας και την πρώτη φορά κατάφερε να τον νικήσει. Με την ίδια αισιοδοξία βλέπουμε να αντιμετωπίζει και η ίδια τον εχθρό μέσα από τις αναρτήσεις της.

Αυτή τη φορά, όμως, χρειάστηκε να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα, καθώς λόγω των θεραπειών, τα μαλλιά αρχίζουν να πέφτουν και για να αποφευχθεί μία λυπητερή και επώδυνη εικόνα, η Ρεγγίνα αποφάσισε να ξυρίσει μόνη της το κεφάλι της και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Tik Tok. Το μήνυμα που θέλησε να περάσει μέσα από το βίντεό της είναι απίστευτα συγκινητικό.

Η νέα ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου για την περιπέτειά της με τον καρκίνο

«Ήρθε η μέρα που πολλές από εμάς δεν θέλουμε…. Η μέρα που τα μαλλιά πρέπει να φύγουν… και αν δεν το κάνεις εσύ θα σου μείνουν στα χέρια… Ε και ;;;; Τρίχες….Το χάρηκα τη πρώτη φορά…. Το χάρηκα και τώρα !!!!!!! Η δύναμη είναι μέσα μας!!!

Η ομορφιά είναι στην ψυχή και στο χαμόγελο μας !!! Η θηλυκότητα δεν δεν προσδιορίζεται από το μάκρος των μαλλιών σου!!! Η μάχη που Δίνω και δίνεις είναι μεγάλη και τα μαλλιά δεν είναι λόγος να νιώθεις άσχημα !!!! Είσαι υπέροχη/ος να το θυμάσαι και να χαμογελάς!!!!! Δώστε αίμα και αιμοπετάλια και εγώ από βδομάδα θα τα χρειαστώ !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών … ένας από εσάς θα σώσει εμένα ….Σας ευχαριστώ !!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Είμαι πολύ πιο αδύναμη...»

Η γυμνάστρια, μάλιστα, έκανε πρόσφατα ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και από θέλησε με μια φωτογραφία της και ένα μακροσκελές μήνυμα να δώσει σε πολλούς ανθρώπους κουράγιο με την θετική της ψυχολογία λίγο πριν κάνει το δεύτερο της χειρουργείο.

«Ο αποχωρισμός μου από την Γκλορυ εξαιτίας των θεραπειών αλλά και της μεταμόσχευσης που ακολουθεί… είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχω να αντιμετωπίσω ψυχολογικά… μόνο όσοι έχετε κατοικίδιο και το έχετε σαν οικογένεια θα με καταλάβετε.

Το δέσιμο μου μαζί της μοιάζει τρελό ακόμα και σε εμένα.. ξέρει ποτέ έχω ζάχαρα ψηλά η χαμηλά.. καταλαβαίνει πότε δεν είμαι καλά όταν πονάω βάζει τη μουσούδα της εκεί που πονάω… με προστατεύει, με αγαπάει, με περιμένει να γίνω και πάλι καλά…
Επειδή με ρωτάτε τώρα ζει με την κουμπάρα μου που την έχει σαν 4ο παιδί της (αφού έχει ήδη 3) κοιμάται αγκαλιά με τον βαφτισιμιό μου και παίρνει όση αγάπη χρειάζεται και ακόμα παραπάνω για να είναι καλά . Όσο για την υγεία μου… συνεχίζω δυνατά όπως χιλιάδες άλλοι άνθρωποι που παλεύουν για την υγεία τους. Την Δευτέρα μπαίνω για την δεύτερη θεραπεία, νιώθω και πάλι δυνατή και έτοιμη.

Το μόνο που δεν θα συνηθίσω πότε είναι το τρύπημα στις φλέβες (όπως καταλαβαίνετε δεν μας τρυπάνε έτσι απλά μια φορά , επίσης πλέον δεν έχω φλέβες… όποτε κάθε φορά είναι αγώνας για όποιον προσπαθεί και τους ευχαριστώ…)

Δεν διαφέρω από κανέναν ασθενή ίσως είμαι πολύ πιο αδύναμη από πολλούς… παίρνω δύναμη από πολλούς… εγώ απλά το επικοινώνησα.. και το επικοινωνώ… Είμαι εδώ για να χαμογελάω και να θέλω να ζω Όπως και συ… και αφού εγώ μπορώ σίγουρα μπορείς και συ…Γίνετε δότες μυελού των οστών. Αιμοδότες και δότες αιμοπεταλίων βοηθήστε μας να ζήσουμε όπως εσείς. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τα μηνύματα θα κάνω πάντα ότι μπορώ να σας το επιστρέφω».