«Είμαστε ψωνισμένοι από...» - Ο Παναγιώτης Φασούλας σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

«Αλίμονο αν δεν αισθανόσουν κάποιος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαστε ψωνισμένοι από...» - Ο Παναγιώτης Φασούλας σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Μετά την Καίτη Κωνσταντίνου, ο Παναγιώτης Φασούλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, την Παρασκευή 20/5, και, μεταξύ άλλων, συζήτησε με τους παρουσιαστές για την καριέρα του στο μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα ο θρύλος του μπάσκετ μίλησε για το πως αντιμετώπισε όλη την δόξα που απέκτησε μετά την επιτυχία του και η αλήθεια είναι πως δεν αρνήθηκε ότι τον οδήγησε στην υπεροψία. Ανέφερε, μάλιστα, πως θεωρεί φυσιολογικό το να υπάρχουν βρισιές και διάφορα αρνητικά περιστατικά τέτοιου είδους από την πλευρά των φιλάθλων αλλά και των παικτών και κανείς δεν προσβάλλεται πραγματικά.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Φασούλα

«Αλίμονο αν δεν αισθανόσουν κάποιος όταν 15.000 άνθρωποι φωνάζουν το όνομα σου στο γήπεδο! Βεβαίως και αισθάνεσαι, ενώ αισθάνεσαι ακόμα καλύτερα όταν είσαι εκτός έδρας και σε βρίζουν 15.000 άνθρωποι. Λες, "είμαι ακόμα πιο σημαντικός για αυτούς". Είναι μια χαρά να σε βρίζουν.

Φαντάζεται κανείς ότι ένας παίκτης που κάνει πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ επηρεάζεται πραγματικά άμα του βρίσουν τη μάνα; Σοβαρολογούμε; Η μάνα μου η συγχωρεμένη είχε πάντα άγχος αν θα ακούσει μπινελίκια ως μάνα στο γήπεδο γιατί, αν δεν άκουγε, δεν έπαιζα καλά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχει άνθρωπος που να μην την ψωνίζει; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Όλοι μας την ψωνίσαμε. Δεν ξέρω πως προσγειώνεσαι, εμείς είμαστε ψωνισμένοι από 17 χρονών. Οπότε δεν θυμάμαι τον εαυτό μου μη ψωνισμένο, αν θεωρείται ψώνιο. Που να θυμάμαι αν άλλαξα, είναι 40 χρόνια πριν που ξεκίνησα. Δεν θεωρούμε ότι είμαστε πιο όμορφοι ή καλύτεροι άνθρωποι, αλλά έχω κάνει κάτι το οποίο είναι σημαντικό στη ζωή μου».

Συγκλονίζει για την υγεία της κόρης του

Γνωστή έχει γίνει η δυσάρεστη είδηση που αφορά τον Παναγιώτη Φασούλα και τον σοβαρό τραυματισμό της κόρης του, Μαριέλλα (δείτε εδώ αναλυτικά). Ο ίδιος ανάρτησε μια φωτογραφία μιλώντας για αυτό και ευχαριστώντας τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε.

Η κόρη του τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ της Εθνικής με την Σλοβενία για τους προκριματικούς αγώνες του Ευρωμπάσκετ γυναικών.

Ευτυχώς είναι όλα καλά και η Μαριέλλα θα δεχθεί άμεσα την κατάλληλη θεραπεία απουσιάζοντας φυσικά από τον χώρο.

Φίλες και φίλοι ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε και τα μηνύματα που μου στείλατε για την υγεία της κόρης μου Μαριέλλας, έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στον αγώνα της Εθνικής μας με την Σλοβενία. Ευτυχώς, απέφυγε τα χειρότερα και διαγνώσθηκε με μια ελαφρά διάσειση, όπου με την κατάλληλη αποθεραπεία το επόμενο διάστημα θα επανέλθει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ανάρτηση του παναγιώτη φασούλα για τον τραυματισμό της κόρης του