Πρώτο θέμα συζήτησης η ημίγυμνη φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα - Χιλιάδες αντιδράσεις

Προκάλεσε πάλι "εγκεφαλικά"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρώτο θέμα συζήτησης η ημίγυμνη φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα - Χιλιάδες αντιδράσεις

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά του.

Αυτό το διάστημα μάλιστα τον βλέπουμε στην θέση του κριτή του X-factor και μάλιστα έχει προκαλέσει χαμό, μιας και κατάφερε να «εκβιάσει» τον Ηλία Ψινάκη για να βρεθεί στο μουσικό τάλεντ σόου.

Ο Χρήστος Μάστορας λοιπόν θέλησε να... αναστατώσει τις διαδικτυακές της φίλες, δημοσιεύοντας μια νέα του φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Μάλιστα, τον βλέπουμε να ποζάρει γυμνός, μιας και δεν φοράει μπλούζα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια μέσα σε λίγα λεπτά πήραν φωτιά!

"Εγκεφαλικά" με την νέα φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Χρήστου Μάστορα

Κουκάκι, Μοναστηράκι, Αναφιώτικα... Η επιλογές που έχεις στο κέντρο της Αθήνας για έναν ζεστό καφέ, ή μια παγωμένη λεμονάδα - ανάλογα την περίοδο και τον καιρό φυσικά - είναι πολλές, ωστόσο σίγουρα είσαι από εκείνους - τους περισσότερους θα λέγαμε - που λατρεύουν να απολαμβάνουν το ρόφημά τους σε ένα μαγαζί με roof garden που θα τους προσφέρει πανοραμική θέα και συνήθως γίνεται χαμός για μια καρέκλα.

Ο Χρήστος Μάστορας σίγουρα δεν είναι από αυτούς που τον ανησυχεί αν θα προλάβει ένα τέτοιο τραπέζι αφού μπορεί να απολαύσει την ίδια ακριβώς θέα στο διαμέρισμά του.

Ο frontman του συγκροτήματος Μέλισσες, λοιπόν, μάς έχει δείξει κατά καιρούς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά spots του σπιτιού (και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει το σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη, που είναι κι αυτός εργένης, μπορώ να πω εγώ). Αδιαμφισβήτητα, το μπαλκόνι του είναι το καλύτερο. Τύφλα να ‘χουν τα rooftops.

Χρήστος Μάστορας

Χρήστος Μάστορας σπίτι

Χρήστος Μάστορας Ακρόπολη

Χρήστος Μάστορας σκύλος

Χρήστος Μάστορας αδερφή του

Χρήστος Μάστορας σαλόνι

Χρήστος Μάστορας melisses

Χρήστος Μάστορας ύψος