«Άρχισε να κάνει την εμφάνισή της» - "Έλιωσε" το Instagram με την κοιλίτσα της Ιωάννας Σιαμπάνη

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Άρχισε να κάνει την εμφάνισή της» -

Λίγες ημέρες μετά τις πόζες της Ιωάννας Σιαμπάνη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, επανέρχεται με άλλη μία τρυφερή φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και δεν το κρύβει.

Η ανυπομονησία για να κρατήσει το μωρό στην αγκαλιά της, μαζί με τον σύντροφό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, είναι μεγάλη, ωστόσο απολαμβάνει τις στιγμές που η κοιλίτσα της μεγαλώνει και τώρα που καλοκαιριάζει και έχουν ξεκινήσει οι ζέστες, μπορεί να την αναδεικνύει με τα σύνολα που επιλέγει, αλλά και στην παραλία με το μαγιό της.

Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Σιαμπάνη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Φωτογραφήθηκε, λοιπόν, φορώντας στο επάνω μέρος το μαγιό της και από κάτω διάλεξε ένα ανάλαφρο παντελόνι σε γκρι απόχρωση, όπως ήταν και το μαγιό, και πρόσθεσε ένα κιμονό για να ολοκληρώσει το look της.

«Εδώ η κοιλίτσα μου άρχισε να κάνει την εμφάνιση της για τα καλά», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Λύγισε» στην κάμερα μετά το ατύχημα της μητέρας της

Στο Open Weekend μίλησε, το πρωί του Σαββάτου 29/1, για την περιπέτεια που πέρασε η μητέρα της με την σύγκρουση της αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Οινόη, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ιωάννα Σιαμπάνη, λίγο καιρό μετά τα γενέθλιά της.

«Η μητέρα μου ήρθε να με επισκεφθεί και για να επιστρέψει σκεφτήκαμε ο πιο ασφαλής τρόπος ήταν το τρένο. Με πήρε μετά από μια ώρα και μου είπε πως χάλασε η μηχανή. Κλείδωσαν τις πόρτες και κόπηκε κι η θέρμανση. Άρχισαν αν βγάζουν ρούχα από τις βαλίτσες τους οι επιβάτες. Τελείωσε η μπαταρία στα κινητά τους. Με κάλεσε από έναν άγνωστο αριθμό η μητέρα μου. Με το ζόρι μιλούσε και μου κόπηκαν τα πόδια. Μου είπε ότι μας χτύπησε ένα τρένο και με έπιασαν τα κλάματα» είπε αρχικά η Ιωάννα Σιαμπάνη και πρόσθεσε:

«Η μητέρα μου χτύπησε στο κεφάλι όταν έγινε η σύγκρουση. Το μάτι της έκλεισε, δε μπορούσε να δει και η σπονδυλική της στήλη υπέστη τραυματισμό. Μέσα στο τρένο οι επιβάτες φώναζαν για τις πρώτες βοήθειες. Δεν ήταν κανένας υπεύθυνος από το τρένο. Πήγανε στο ξενοδοχείο και δεν του έδωσαν να φάνε… Η μητέρα μου θέλει να το κυνηγήσει νομικά. Νόμιζα ότι την χάνω. Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε όταν την άκουσα έτσι ήταν της είπα πόσο την αγαπώ πριν φύγει; Μετά από τόσες ώρες αγωνίας, δεν ήξερα αν θα την ξαναδώ».