Τέλος η κόντρα - Η κοινή φωτογραφία της Κόνι Μεταξά και του Τάσου Ξιαρχό μετά τον τσακωμό τους

Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος η κόντρα - Η κοινή φωτογραφία της Κόνι Μεταξά και του Τάσου Ξιαρχό μετά τον τσακωμό τους

Κάθε επαφή και επικοινωνία είχαν κόψει τους τελευταίους μήνες η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό, ενώ δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που μιλούσαν στις κάμερες πολύ αιχμηρά ο ένας για τον άλλον.

Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό αποτελεί πια παρελθόν, με τις σχέσεις τους να έχουν αποκατασταθεί. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής 20/5 η Κόνι Μεταξά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Τάσο Ξιαρχό.

Άλλωστε ο ίδιος είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες πως θα πάει και στον γάμο της με τον Μάριο Καπότση (διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα είπε ο χορογράφος για την τραγουδίστρια).

Ξανά φίλοι Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό

Κόνι Μεταξά με Τάσο Ξιαρχό

Τα "καρφιά" που είχαν ανταλλάξει Ξιαρχό και Μεταξά

Με αφορμή την εκδήλωση για τα δέκα χρόνια της “Panik Records”, ο Τάσος Ξιαρχό αλλά και η Κόνι μεταξά βρέθηκαν επίσης. Οι δυο τους πλέον μπορεί να μην μιλούν μετά από την κόντρα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να τους ρωτήσουν ξεχωριστά τι έχει συμβεί μεταξύ τους. Μάλιστα, στις ερωτήσεις που τους έκαναν, αντέδρασαν και δεν θέλησαν να πουν κάτι για τον άλλον. Και οι δυο δεν δίστασαν να αντιδράσουν μόλις απάντησαν μιας και δεν ήθελαν να τοποθετηθούν.

Ο Ξιαρχό ανέφερε στην αρχή: «Φτάνει με την Κόνι. Έχει καταντήσει αηδία να μας ρωτάτε. Ένα, δύο γεια θα τα πούμε». Από την άλλη η Κόνι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πάρα πολλές δουλειές, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα».