«Είχα το θράσος να του πω...» - Η Μάριον Μιχελιδάκη αποκαλύπτει για την συνάντησή της με τον Johnny Depp

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είχα το θράσος να του πω...» - Η Μάριον Μιχελιδάκη αποκαλύπτει για την συνάντησή της με τον Johnny Depp

Όσο τα γεγονότα τρέχουν για τον Johnny Depp και την Amber Heard, η Μάριον Μιχελιδάκη θέλησε να κάνει μία αναφορά στον ηθοποιό μέσα από την εκπομπή της, Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον, την Παρασκευή 20/5.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για την συνάντησή του στην Βενετία, όπου χρειάστηκε να του πάρει συνέντευξη. Εκείνη την εποχή ήταν ήδη πολύ γνωστός στον κόσμο, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν βγει στον κινηματογράφο Οι Πειρατές της Καραϊβικής. Το καπέλο ήταν χαρακτηριστικό του από τότε, ενώ ήταν πολύ απλός σαν άνθρωπος.

Η αποκάλυψη της Μάριον Μιχελιδάκη για την συνάντηση με τον Johnny Depp

«Είχα πάρει μια συνέντευξη παλιά από τον Johnny Depp στη Βενετία. Όταν τον είχα συναντήσει, φορούσε αυτό το μαύρο καπελάκι που τον βλέπουμε και στο δικαστήριο. Έκαιγε καρδιές τότε. Και ακόμα καίει αλλά τότε ήταν η χρυσή του περίοδος. Δεν είχε ξεκινήσει ακόμα να παίζει τον πειρατή.

Ήταν ένας πολύ ήπιος, μειλίχιος άνθρωπος που είχα και το θράσος να του πω “μπορούμε να κάνουμε λίγο γρήγορα γιατί έχω και μια πτήση να προλάβω;” Τι να κάνω; Πιεζόμουν. Αλλά, μια χαρά, γλυκίτατος. Πως κατέληξε αυτό το πράγμα…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ανακοινώθηκε το τηλεοπτικό της μέλλον - Έγινε γνωστό πως...

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που η εκπομπή του OPEN, «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» έκανε πρεμιέρα με την Μάριον Μιχελιδάκη. Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η μεσημεριανή εκπομπή δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Όπως φαίνεται έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το ποια πρόσωπα αναμένεται να φύγουν τόσο από τον τομέα της ψυχαγωγίας όσο και της ενημέρωσης. Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό για την Μάριον Μιχελιδάκη, την ήθελαν από Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού, ή τις καθημερινές ή το Σαββατοκύριακο.

Μάριον Μιχελιδάκη - Open

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καθώς η παρουσιάστρια έχει "κλειδώσει" με το κανάλι να παραμείνει στην ψυχαγωγία.