Johnny Depp: Η μία πρώην μετά την άλλη στο δικαστήριο

Ήταν με το μέρος του κι αυτή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Johnny Depp: Η μία πρώην μετά την άλλη στο δικαστήριο

Μετά την Kate Moss, στην δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard κλήθηκε για κατάθεση μία δεύτερη πρώην του ηθοποιού. Ο λόγος για την Ellen Barkin, της οποίας η φωνή ακούστηκε στο δικαστήριο μέσα από ένα βίντεο που ήρθε στο φως από το 2019. Η ίδια διατηρούσε σχέση με τον πρώην της ηθοποιού για 6 μήνες και κρίθηκε απαραίτητο να μιλήσει για την συμπεριφορά του όταν ήταν μαζί.

Σε αντίθεση, όμως, με την Kate Moss, η Ellen βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τις κατηγορίες της Amber, αναφέροντας πως ο Johnny είχε πρόβλημα με τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά και πολές φορές τον έβλεπε ενώ ήταν υπό την επήρεια αυτών. Τόνισε, μάλιστα, πως ήταν πολύ ζηλιάρης και βίαιος.

Η κατάθεση της Ellen Barkin για τον Johnny Depp

Ξέρατε ότι έπινε υπερβολικά;

Πάντα το γνώριζα.

Πώς το γνωρίζατε;

Ήταν μεθυσμένος όλη την ώρα. Πολλές φορές.

Τι έπινε για να μεθύσει;

Κόκκινο κρασί

«Απλά είναι ένας ζηλιάρης άντρας. Θέλει να ελέγχει τα πάντα. ‘Πού πηγαίνεις;’ ‘Με ποιον πηγαίνεις;’ ‘Τι έκανες χτες το βράδυ;’ Είχα μία γρατζουνιά στην πλάτη μου μία φορά κάτι που τον θύμωσε πάρα πάρα πολύ. Γιατί πίστευε ότι έγινε επειδή εγώ έκανα σεξ με έναν άνθρωπο που δεν ήταν εκείνος», είπε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

Ενώ, έπειτα, μίλησε για ένα βίαιο περιστατικό από την πλευρά του ηθοποιού σε έναν άγνωστο: «Ο κύριος Depp πέταξε ένα μπουκάλι κρασιού στην άλλη άκρη του δωματίου σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Las Vegas όταν έκανε γυρίσματα για το ‘Fear and Loathing in Las Vegas. Γινόταν ένας τσακωμός. Μεταξύ του Johnny Depp και των βοηθών στο δωμάτιο; Με τους βοηθούς; Ειλικρινά δε θυμάμαι».

Η σοκαριστική κατάθεση της αδελφής της Amber Heard στη δίκη

Η πολυσυζητημένη δίκη μεταξύ του πρώην ζευγαριού Johnny Depp και Amber Heard έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις για τους δύο ηθοποιούς και κυρίως με την ηθοποιό, που την χλευάζουν και την κατακρίνουν για την συμπεριφορά της. Όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο πλήγμα στην καριέρα της.

Η δίκη βρίσκεται στην προτελευταία εβδομάδα της και οι μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης συνεχίζουν να εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλον. Την Τετάρτη 18/5 κλήθηκε να καταθέσει η αδερφή της ηθοποιού, Whitney Henriquez, η οποία διηγήθηκε κάποια πολύ ενδιαφέροντα περιστατικά που συνέβησαν, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

Η Whitney Henriquez ισχυρίστηκε πως ο Depp συνήθιζε μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ναρκωτικών, γεγονός που συνέπιπτε με τις κρίσεις ζήλιας του. Επίσης, κατηγόρησε τον Johnny Depp ότι είχε απομονώσει την ηθοποιό από τους φίλους της, μέχρι και από την αδερφή της.

«Τα πράγματα άλλαξαν σταδιακά. Μας (την οικογένεια) περιλάμβανε όλους (ο Depp). Μέναμε σε αυτά τα υπέροχα διαμερίσματα. Ήταν μέρος της σχέσης. Ήθελε να μας γνωρίσει και εμείς να γνωρίσουμε εκείνον. Σταδιακά, άρχισε να έχει πρόβλημα με τον Brandon (ο κολλητός της Heard) και ο Brandon δεν ήταν αποδεκτός στο ποίμνιο. Μετά είχε πρόβλημα με τον Io (άλλος φίλος της Heard) και ούτε κι εκείνος ήταν πια ευπρόσδεκτός. Ακόμα και με μένα (είχε πρόβλημα). Με κατηγόρησε ότι έκανα κάτι απίστευτο που ποτέ δεν έκανα και ξαφνικά ούτε κι εγώ επιτρεπόμουν στον χώρο. Σταδιακά, (η Amber) είχε έναν πολύ μικρό κύκλο να τη στηρίξει. Ήταν δύσκολο να το βλέπεις», κατέθεσε.

Η Henriquez ισχυρίστηκε πως ο Depp ήθελε να ελέγχει την κάθε κίνηση της Heard, μέχρι την ιατρική της περίθαλψη, υπονοώντας ότι ο γιατρός του της έγραφε φάρμακα που εκείνη δε είχε ανάγκη.

«Στην αρχή, η Amber ήταν ένα πολύ υγιές άτομο. Αλλά, σε μία από τις προσπάθειες του Johnny για αποτοξίνωση, είχε προσλάβει τον Dr. Kipper με τις νοσοκόμες του και μία προσωπική νοσοκόμα με στόχο να διασφαλίσει ότι δε θα ξανακυλούσε. Ξαφνικά, για άγνωστους λόγους, απέκτησε και η Amber μία προσωπική νοσοκόμα που της έγραφε φάρμακα. Ήταν περίεργο γιατί δεν πίστευα ότι η Amber χρειαζόταν φάρμακα καθημερινά. Ακόμα και η θεραπεία της ξαφνικά ελεγχόταν ή πληρωνόταν από τον Johnny», είπε.