Δίκη Λιγνάδη: Αποβλήθηκε ο τρίτος μάρτυρας - Τι συνέβη;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Λιγνάδη: Αποβλήθηκε ο τρίτος μάρτυρας - Τι συνέβη;

Όπως είχε ανακοινωθεί, η δίκη για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη θα συνεχιζόταν την Παρασκευή 20/5. Ο τρίτος μάρτυρας απουσίαζε από την προηγούμενη δίκη και παρέμεινε άφαντος και στην σημερινή. Έτσι η Πολιτική αγωγή ζήτησε την αποβολή του από την υπόθεση.

Εξαιτίας της απουσίας του δεν είναι δυνατό να επιβεβαιωθεί το e-mail με το οποίο ορίζεται ο Γ. Βλάχος ως δικηγόρο του προς υποστήριξη της κατηγορίας, ενώ η έδρα έχει διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του. Εάν εμφανιζόταν στην αίθουσα το ζήτημα δεν θα είχε δημιουργηθεί και η ροή θα συνεχιζόταν κανονικά. Έτσι, προχώρησαν στον τέταρτο μάρτυρα που αναφέρει δύο βιασμούς από τον σκηνοθέτη και η κατάθεσή του συγκλονίζει.

Τι συνέβη τελικά με τον 3ο μάρτυρα;

Σύμφωνα το ant1news.gr, ο τρίτος μάρτυρας αποβλήθηκε και επίσημα από την Πολιτική Αγωγή, καθώς το αίτημα που υπέβαλαν νωρίτερα έγινε δεκτό. Παρόλα αυτά, ο τέταρτος μάρτυρας κατέθεσε κανονικά και αναμένεται η συνέχεια τις επόμενες ημέρες.

Δίκη Λιγνάδη

«Μας πρότεινε να συνευρεθούμε όλοι μαζί σεξουαλικά»

Το πρωί της Τετάρτης 11/5 ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο καθώς οι δίκη του συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς αφού οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στην επιφάνεια τον τελευταίο καιρό είναι άκρως καταιγιστικές. Κάπου εδώ επίσης να τονίσουμε πως κατηγορείται ότι έχει διαπράξει τέσσερις βιασμούς.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με τον μάρτυρα του πρώτου μηνυτή – του νεαρού Αιγύπτιου – ο οποίος περιέγραψε τη γνωριμία του με τον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα λοιπόν με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι στον κατηγορούμενο. Είπε επίσης πως τους προσφέρθηκε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες όμως ο ίδιος δεν θέλησε να συμμετάσχει.