Μοιάζει με βίλα το σπίτι του - Το ησυχαστήριο του Γιάννη Πάριου στην Πάρο με θέα τη θάλασσα

Εκεί μένει πλέον...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μοιάζει με βίλα το σπίτι του - Το ησυχαστήριο του Γιάννη Πάριου στην Πάρο με θέα τη θάλασσα

Ο Γιάννης Πάριος τα τελευταία χρόνια κάνει μια πιο ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και την βαβούρα της Αθήνας. Πλέον μένει μόνιμα στην Πάρο που είναι και ο τόπος καταγωγής του και απολαμβάνει όμορφες στιγμες στο νησί με φίλους αλλά και την πρώην σύζυγό του, Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία επίσης μένει εκεί (δείτε το σπίτι της).

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης κοντά του έχει και τους γιους του, ενώ ο Μιχαήλ δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Πάρο, αφού έχει ξενοδοχειακή μονάδα - δείτε φωτογραφίες.

Το σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Πάρο

Ωστόσο, το σπίτι του Γιάννη Πάριου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κάποιο χλιδάτο δωμάτιο ξενοδοχείου. Όπως είδαμε από μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι του, έχει τεράστιο μπαλκόνι και η θέα ειναι μαγευτική, αφού βλέπει το Αιγαίο.

Γιάννης Πάριος σπίτι

Τι δουλειά έκανε ο πατέρας του Γιάννη Πάριου

«Ο μπαμπάς μου ήταν φαροφύλακας και η μάνα μου νοικοκυρά. Είχα καλά παιδικά χρόνια, φτωχικά, αλλά όχι μίζερα. Δεν πείνασα ‒ βέβαια, δεν ήξερα τι θα πει χορτάτος, για να ξέρω ότι πεινάω. Οι γονείς μου μπορούσαν να κόψουν και την αναπνοή τους στη μέση και να σου δώσουν τη μισή για να χορτάσεις. Η μητέρα μου ήταν μια γυναίκα που από το τίποτα μπορούσε να κάνει ένα τραπέζι για δέκα άτομα», είχε πει σε συνέντευξη του στην Lifo.

Γιάννης Πάριος

«Στην Αθήνα ήρθα για να σπουδάσω. Στο νησί ρώταγαν: «Τι θα γίνει ο γιος σου, κυρα-Μαρουσώ;». «Γιατρός, δικηγόρος, παπάς...» Ο μπαμπάς μου έλεγε «κάτω απ' το κράτος παιδί μου, να παίρνεις μισθό». Ήθελαν να καμαρώσουν οι άνθρωποι και, τελικά, παραλίγο να τους απογοητεύσω που έγινα τραγουδιστής. Θεωρούσαν ότι είναι μια δουλειά η οποία δεν συμβάδιζε με τον χαρακτήρα μου. Κι όμως, αυτό ονειρευόμουν από παιδί, αυτό που είμαι τώρα», είχε επίσης εξομολογηθεί.