«Πίστευε ότι είναι βάρος στην οικογένειά μας» - Συγκλονίζει ο γαμπρός του Θύμιου

Όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής Φως στο τουνελ

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Πίστευε ότι είναι βάρος στην οικογένειά μας» - Συγκλονίζει ο γαμπρός του Θύμιου

Αποτροπιασμό και θλίψη έχει προκαλέσει σε όλη τη χώρα η εξαφάνιση του Θύμιου από τον Πύργο, ύστερα από τα πάνδεινα που περνούσε με επιθέσεις bullying που δεχόταν διαρκώς και σε ακραίο βαθμό.

Ο Θύμιος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής εδώ και πολλές μέρες από την τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό όταν επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να ζητήσει προστασία από όσους τον απειλούσαν.

Η Αγγελική Νικολούλη στη χτεσινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στις 20/5 ασχολήθηκε με την εξαφάνιση του και ρεπόρτερ βρέθηκε στον Πύργο όπου συνάντησε τον γαμπρό του αγνοούμενου, Στάθη Κωστάκη.

Οι δηλώσεις του γαμπρού του Θύμιου, Στάθη Κωστάκη

«Κάποιο πρόβλημα που είχε, τον οδήγησε σε αυτοτραυματισμό παλαιότερα. Η Αστυνομία της Τρίπολης τα ξέρει πολύ καλά αυτά. Ίσως από ερωτική απογοήτευση. Του είπαμε να φύγει από την Τρίπολη, να ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις και τον φέραμε εδώ. Κάποια στιγμή ήθελε να μείνει μόνος του. Πίστευε ότι είναι βάρος στην οικογένειά μας. Δεν ένιωθε καλά, διότι και τα παιδιά τον κοιτούσαν παράξενα, όταν ήταν μικρά. Τον βοηθήσαμε να μείνει κάπου μόνος του, αλλά έκανε λάθη, όπως κάνουμε όλοι οι άνθρωποι. Είχε σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας, τον έβλεπε ο κόσμος σαν κάτι παράξενο. Άρχισε να κλείνεται στον εαυτό του, να απομονώνεται και έφτασε στο σημείο που είναι τώρα. Ασχέτως αν έγινε κάποια παρεξήγηση μεταξύ των αδελφών, εμείς προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε. Απλά ο Θύμιος είναι λίγο δύσκολος χαρακτήρας λόγω του ατυχήματος που είχε. Δε δεχόταν βοήθεια. Ήθελε να τα καταφέρει μόνος του», λέει ο γαμπρός του και συνεχίζει:

«Όταν χάθηκαν τα ίχνη του στις 4 του μήνα, τον έψαξα, πήγα σε ένα σπιτάκι που έμενε αλλά δεν ήταν ούτε εκεί. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο να αυτοπυροβοληθεί, μπορεί να ξανακάνει κακό στον εαυτό του. Φοβόμαστε. Να βρεθεί ο Θύμιος και να τον βοηθήσουμε κι εμείς από τη δική μας πλευρά όσο μπορούμε».

Συγκλονίζει το βίντεο με τις επιθέσεις που δεχόταν

Από ότι φαίνεται η υπόθεση του Πύργου και του Θύμιου που αγνοείται εδώ και κάποιες μέρες μετά από επιθέσεις που δεχόταν, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις μιας και δυστυχώς ο νέος δεν έχει βρεθεί ακόμα, και όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Γολγοθά που περνούσε.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι νεαροί επιτέθηκαν με βεγγαλικά στο σπίτι του 39χρονου αγνοούμενου Θύμιου παρουσίασε η εκπομπή Φως στο Τούνελ την Παρασκευή 13/5, όσο οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο βίντεο, φαίνεται η επίθεση που έγινε αργά το βράδυ της νύχτας στο σπίτι που ζούσε ο Θύμιος, λίγα λεπτά προτού βγει για να δει τι συμβαίνει. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες στην εκπομπή, είναι το επεισόδιο που προηγήθηκε από την προσπάθεια του Θύμιου να τους απομακρύνει.

Μια προσπάθεια που από αρκετούς παρουσιάστηκε διαφορετικά, όταν και ξεκίνησαν οι φήμες για έναν άνθρωπο που κυκλοφορεί κρατώντας αλυσοπρίονο στους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας.