«Θα υπάρχει...» - Ο Γκοτσόπουλος βγήκε στον αέρα του Mega και πρόδωσε το τέλος των Άγριων Μελισσών

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Θα υπάρχει...» - Ο Γκοτσόπουλος βγήκε στον αέρα του Mega και πρόδωσε το τέλος των Άγριων Μελισσών

Το πρωί του Σαββάτου 21/5 βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου ο ηθοποιός των «Άγριων Μελισσών», Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Εκεί μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στην σειρά αλλά και στο μέλλον του στην τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων φαίνεται πως έκανε και μία αποκάλυψη.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για τις Άγιες Μέλισσες

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν εiναι το αγαπημένο μου να δίνω συνεντεύξεις. Μου αρέσει να μιλάω μέσα από τη δουλειά μου... Φέτος ολοκληρώνεται η σειρά. Είχαμε οδηγηθεί να κάνουμε μια 3ητρίτη σεζόν γιατί υπήρχε λόγος. Θα είναι όμως και η τελευταία... Τρία χρόνια με αυτούς τους ανθρώπους είμαστε σαν οικογένεια. Σε βλέπουν κάθε μέρα χαρούμενο, στεναχωρημένο. Χθες μου έλεγε η Δανάη η Μιχαλάκη ότι θα κλαίει στην τελευταία σκηνή που θα έχουμε μαζί από τη συγκίνηση»

«Δεν γνωρίζω το τέλος. Προσπάθησα να μιλήσω με την Μελίνα Τσαμπάνη -τη σεναριογράφο αλλά δεν μου είπε. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα υπάρχει μια δικαίωση. Δεν έχουν περάσει αυτά τα τρία χρόνια για να πούμε στο τέλος «αα αυτό ήταν;». Εγώ θεωρώ ότι θα είναι κάτι καλό. Τα γυρίσματα τελειώνουν τέλος Ιουνίου... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα γίνει γάμος ή γάμοι»(δείτε εδώ το τέλος της σειράς).

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για το τέλος του Λάμπρου και της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 11/3 ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος μετά την εξομολόγησή του για την Μαρία Κίτσου, μίλησε για το πιθανό τέλος του Λάμπρου και της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες.

Εμείς βέβαια ήδη γνωρίζουμε αναλυτικά τι θα συμβεί στους δύο αγαπημένους πρωταγωνιστές, ωστόσο και ο ίδιος ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκανε λόγο για ένα happy end, το οποίο βέβαια μπορεί να συνοδευτεί από απώλειες.

«Πιστεύω ότι η σεναριογράφος θα μας δώσει μια αλήθεια. Η αλήθεια αυτού του ζευγαριού είναι ότι έχουν μια προοπτική προς το φως. Τώρα, αν μέσα σε αυτή την αλήθεια χωράει και μια κατραπακιά και μια απώλεια ή οτιδήποτε… πιστεύω ότι θα μας δώσουν μια τάση προς το φως οι σεναριογράφοι. Κάτι αισιόδοξο. Κάτι τέτοιο έχω πιάσει, ότι θα υπάρχει μια αισιοδοξία, χωρίς να σημαίνει happy end αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.