«Ο Λάκης Λαζόπουλος με είχε καταβρίσει που...» - Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ο Λάκης Λαζόπουλος με είχε καταβρίσει που...» - Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Το μεσημέρι του Σαββάτου 21/5 στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης. Μαζί προχώρησαν σε μία αναδρομή στα τηλεοπτικά projects, που έχουν συνυπάρξει και όχι μόνο. Κάπου εκεί η παρουσιάστρια προέβη σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση. Αφορμή στάθηκε η αναφορά στη συνύπαρξη τους στο Tv Stars Παρουσιάστε και το γέλιο που είχε ρίξει η παρουσιάστρια με την ατάκα του Ηλία Ψινάκη για μία παίκτρια.

Η εξομολόγηση της Γερμανού για το βρίσιμο του Λάκη Λαζόπουλου

«Έβλεπα αυτό το απόσπασμα από το Tv Stars Παρουσιάστε που ακόμα μου το στέλνουν. Που είχες πει τη τρομερή ατάκα του «Color» τα εννιάμερα. Έλεγες αυτές τις ατάκες κι εμείς κλαίγαμε μέχρι δακρύων. Είχε βγει τότε ο Λάκης Λαζόπουλος στο Τσαντίρι και με είχε μαλώσει πάρα πολύ, με είχε καταβρίσει που γέλασα. Δεν έβρισε τον Σπυρόπουλο αλλά εμένα κι όταν κάποια στιγμή τον ρώτησα γιατί Λάκη βρίζεις εμένα, μου είπε από εσένα δεν το περίμενα να γελάσεις. Αυτά έγιναν το 2007. Σήμερα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, που προσέχουμε περισσότερο πως το λέμε, τι λέμε, με τι γελάμε και τι κοροϊδεύουμε στην τηλεόραση, πιστεύεις ότι αυτό το τηλεοπτικό δρώμενο θα ήταν ακόμα αστείο;» είπε η παρουσιάστρια, η οποία σε προηγούμενη εκπομπή ξέσπασε.

«Ένα αστείο είναι πάντα αστείο. Δεν αλλάζει από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Όταν κάτι το λες με ευγένεια, δεν θες να θίξεις κάτι, να μειώσεις κάποιον κι έχει και χιούμορ και να μην άρεσε θα το έλεγα… Όταν πας από το ένα άκρο στο άλλο είναι και λίγο υποκρισία. Κακώς δεν είχε γίνει αυτό που έχει γίνει και στην Αμερική γιατί γλιτώνουν πάρα πολλοί άνθρωποι κι ας είναι στην υπερβολή του από τη μία. Από την άλλη μπαίνουμε τόσο, που χάνει την ουσία για έναν άνθρωπο που έχει πραγματικά κακοποιηθεί» απάντησε ο Ηλίας Ψινάκης.

Βαρύ το κλίμα στην σημερινή εκπομπή της

Περίεργο είναι σήμερα Σάββατο 21/5 το κλίμα στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, όπως δήλωσε η Ναταλία Γερμανού τόσο στους συνεργάτες της, όσο και στους τηλεθεατές της. Σαν σήμερα, έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της, Φρέντυ Γερμανός.

Αφορμή για να αναφερθεί στην απώλεια του, στάθηκε μια φωτογραφία που της έστειλαν από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision που σημειώθηκε τέτοια μέρα το 2005.

«Λες να λέω κάπου ευχαριστώ επειδή κοιτάω προς τα πάνω; Δεν είναι μυστικό, σήμερα είναι και η επέτειος του θανάτου του Φρέντυ Γερμανού, του πατέρα μου. Καταλαβαίνετε επομένως ότι κάθε τέτοιο μέρα, κάθε 21η Μαϊου μέσα μου υπάρχει μια σύγκρουση. Λέω να μη ξεχάσω να πω χρόνια πολλά στους φίλους μου, έχασα τον μπαμπά μου, κερδίσαμε τη Eurovision… Έρχονται όλα τα συναισθήματα αλλά έτσι είναι η ζωή» είπε η Ναταλία Γερμανού.