«Τότε που το κάναμε πρώτοι είχε πλάκα...»: Ο Ηλίας Ψινάκης μιλά για την εποχή που ήταν σε κριτικές επιτροπές

Όσα είπε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Τότε που το κάναμε πρώτοι είχε πλάκα...»: Ο Ηλίας Ψινάκης μιλά για την εποχή που ήταν σε κριτικές επιτροπές

Ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε το Σάββατο 21/5 καλεσμένος της Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», όπου το κλίμα ήταν κάπως βαρύ. Εκεί μίλησε για όλους και για όλα. 'Εκαναν μαζί αναδρομή στα παλιά. Θυμήθηκαν τη συνύπαρξή τους στο Dream Show τότε που συνέβαινε να γελάσουν με συμμετοχές υποψηφίων αλλά και στο στο Tv Stars Παρουσιάστε που μάλιστα όπως είπε η Ναταλία Γερμανού ο Λάκης Λαζόπουλος την είχε «βρίσει» για αυτό.

Η δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη για τη συμμετοχή σε κριτικές επιτροπές

«Ένα αστείο, είναι πάντα αστείο. Όταν κάτι το λες με ευγένεια και με χιούμορ και δεν θες να θίξεις, εγώ θα το πω και ας μην αρέσει» είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

«Όσο χειρότερη και εάν ήταν η κριτική, τη γυρνούσα υπέρ μου, δεν με ενόχλησε. Εγώ περιμένω να με βρίσουν. Είναι το βούτυρο στο ψωμί μου, άσ΄τους να σε βρίζουν αλλά να μην έχουν δίκιο. Εκεί που έχω άδικο δεν το προβάλλω. Αν γύριζα πίσω, δεν θα άλλαζα τίποτα».

Όσο για τις φορές που ήταν στην καρέκλα κριτικής επιτροπής είπε: «Δεν μου αρέσει να είμαι πια σε κριτικές επιτροπές. Τότε που το κάναμε πρώτοι είχε πλάκα, τότε ήταν κάτι σύγχρονο, τώρα το βρίσκω ντεπασέ. Τώρα αν ζούσε ο Φρέντυ θα ήταν υπερήφανος, δεν θα σου έλεγε παρατηρησούλες ή βρισίδια όπως παλιά».

Αναφέρθηκε ακόμη στη διαδικτυακή του εκπομπή το «Γηροκομείο» και επανέλαβε ότι θα ήθελε να έρθει ο Λάκης Λαζόπουλος για να μιλήσει για το κότερο και αυτά που ακούστηκαν για ναρκωτικά και τη Μύκονο».

Η εξομολόγηση της Γερμανού για το βρίσιμο του Λάκη Λαζόπουλου

«Έβλεπα αυτό το απόσπασμα από το Tv Stars Παρουσιάστε που ακόμα μου το στέλνουν. Που είχες πει τη τρομερή ατάκα του «Color» τα εννιάμερα. Έλεγες αυτές τις ατάκες κι εμείς κλαίγαμε μέχρι δακρύων. Είχε βγει τότε ο Λάκης Λαζόπουλος στο Τσαντίρι και με είχε μαλώσει πάρα πολύ, με είχε καταβρίσει που γέλασα. Δεν έβρισε τον Σπυρόπουλο αλλά εμένα κι όταν κάποια στιγμή τον ρώτησα γιατί Λάκη βρίζεις εμένα, μου είπε από εσένα δεν το περίμενα να γελάσεις. Αυτά έγιναν το 2007. Σήμερα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, που προσέχουμε περισσότερο πως το λέμε, τι λέμε, με τι γελάμε και τι κοροϊδεύουμε στην τηλεόραση, πιστεύεις ότι αυτό το τηλεοπτικό δρώμενο θα ήταν ακόμα αστείο;» είπε η παρουσιάστρια.

«Ένα αστείο είναι πάντα αστείο. Δεν αλλάζει από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Όταν κάτι το λες με ευγένεια, δεν θες να θίξεις κάτι, να μειώσεις κάποιον κι έχει και χιούμορ και να μην άρεσε θα το έλεγα… Όταν πας από το ένα άκρο στο άλλο είναι και λίγο υποκρισία. Κακώς δεν είχε γίνει αυτό που έχει γίνει και στην Αμερική γιατί γλιτώνουν πάρα πολλοί άνθρωποι κι ας είναι στην υπερβολή του από τη μία. Από την άλλη μπαίνουμε τόσο, που χάνει την ουσία για έναν άνθρωπο που έχει πραγματικά κακοποιηθεί» απάντησε ο Ηλίας Ψινάκης.